belki belhandanın üstüne biraz para vererek kandırabiliriz. okadar salak olduklarını sanmıyorum gerçi ama umut işte

belki belhandanın üstüne biraz para vererek kandırabiliriz. okadar salak olduklarını sanmıyorum gerçi ama umut işte

Dünya da öyle salak bir takim yok.

Bi biz variz iste o kazmaya 10 kagit bayildik. Bazilarinin cok sevdigi Dursun agabeyi agzimiza etti o yaz.

Sampiyonluk nasil imkansiz oluyor? Zaten en iyi savunma bizdeydi, simdi Falcao, Onye, Emre ve Sarach ile en iyi hucum bizde. Hatta dinlene dinlene oynayan Mariano da eklendi, Seri daha ozguvenli oynuyor.
Deplasmanlar zorlu ama Konya macinda gorduk, Falcao ilk buldugu pozisyonda golu atti. Eskiden Burak, Umut, Cagne ile kacirdigimiz golleri hatirlayin. Artik haftada 1 mac oynayacagimizdan Falcao, Lemina filan bir zahmet 10 11 mac oynasinlar. Hatta Falcao Antep macinda dinlenebilir.
Neyse geriye bir tek Fegh'in vites arttirmasi ve Onyekuru'nun daha da guclenmesi kaldi.

570042D0-474D-43AD-A7AB-04AFD7BCBD4B.webp

Forum sagolsn son 2 gece macla Beraber uyudum. İşe giderken trende izliyorum. Ne koyduk be hahaha

Senelerdir bu forumda üyeyim, galibiyet sırasında buradan maçı yorumlamamak beni çok üzdü.

Yalniz Falcao nun ""Fatih Terim hocamiz hepimize ayri ayri kağida yazip görev verdi, benim görevimde Onyekuru'ya boş alan açmaktı"" sözlerinden , Terim hocamizin bu maça müthiş çalıştigi belli oldu, kisaca Falcao hamlesi aslinda yemdi, bütün Plan Onyekuru nun üzerineymiş, Adem yerine Falcao tercihide bu şekilde açiklanmiş oldu, hatta Belhanda, Emre Akbaba tercihide Onyekuru için alınmış, bence müthiş tuttu, rakibe göre oyun sistemi bizim ilacimiz olacak..

Valla bu 2020 cok degisik bi yil olacak gibi. Daha şimdiden depremler, virusler, 3. dunya savasinin kiyisindan donmemiz filan... Braga da 65 yil sonra Benfica'yi deplasmanda yenmis.
Bu 23 olayi inanılmaz bir tesadüf mü, yoksa bir işaret mi maç sona ermeden bilemeyeceğiz tabii.

İşin diğer yanı ise ben Mus'a geldigimden beri 6. his denilen seye maruz kalmaya basladim ki bu olaya hic inanmiyordum.
Hani birkac olay yasadim ve tesaduftur diyerek gecistirdim. Fakat en sonunda şu oldu. 5 kişi arabada gidiyoruz. Radyo açık. Hayatımda hiç dinlemediğim bir radyo... Her neyse, saçma sapan bir yerli şarkı çaldı, sonra sunucu birkaç mesaj filan okurken bir anda istemsizce Derya Uluğ'un Okyanus şarkısını içimden mırıldanırken buldum kendimi. Bu şarkıya ben okul servisinde baya bir maruz kalmıştım. Buraya kadar normal ama sonra olan şey ne oluyoruz lan sorusunu sormama neden oldu. Sunucu mesajları okumayı bitirdi ve sonra da sıradaki şarkımız Derya Uluğ - Okyanus dedi. Bu da mı tesadüf bilmiyorum artık. Belki ben büyütüyorumdur.

Şimdi nereye bağlayağım peki.. İçimde bu maç ile alakalı kazanacağımıza dair çok garip bir his var. Artık bu maçı çok düşündüğüm veya çok kazanmak istediğimiz için midir bilmiyorum. Ama şu ana kadar hiçbir Kadıköy deplasmanında hissetmediğim bir duygu bu...
Kalbine sağlık renktaş. :hat:
1582691254855.webp

Bu hafta Fenerbahçe’nin 10 puan önüne geçmemiz çok olası. Antalyaspor deplasmanından puan çıkarabileceklerini hiç sanmıyorum.

Geri
Üst Alt