Bir hakem 20 yıl sonra ilk defa maçı adil yönetti. Sadece Onyekuru biraz şanslı olsaydı skor 7-1 olurdu. Ömer'in son dakikalarda ki pozisyonu ve Belhanda'nın boş kaleye atamadığını saymıyorum. Kendileri de bunu farkında yavşak oğlu yavşakların bu kadar depresyona girmesinin sebebi bu bakıyorlar hakem de bir şey yok başkan taraftara atlamış ersun istifa etmemiş götlerinden element uydurup duruyorlar.

O vatan haini Serdar aziz senin bu kulüpten kazandığın paralara yazıklar olsun maldivci pezevenk. Tüm dünya da kabul görmüş eski takımına karşı gol atınca futbolcu sevinmez bu puşt bırak öyle erdemli davranış sergilemeyi dirsek atar, 2 kere yalandan penaltı yaptırmak için bir de kendini yere atar.. Eyyamcı hakem olsaydı 1-2 iken penaltı onlara çıksaydı götüne kına yakacak mıydı acaba

O vatan haini Serdar aziz senin bu kulüpten kazandığın paralara yazıklar olsun maldivci pezevenk. Tüm dünya da kabul görmüş eski takımına karşı gol atınca futbolcu sevinmez bu puşt bırak öyle erdemli davranış sergilemeyi dirsek atar, 2 kere yalandan penaltı yaptırmak için bir de kendini yere atar.. Eyyamcı hakem olsaydı 1-2 iken penaltı onlara çıksaydı götüne kına yakacak mıydı acaba

Ozan okadar çirkeflik yaptı umrumda değildi. Ama serdarı izlerken çileden çıktım her pozisyonda yerde mermi yemiş gibi kıvranması ceza sahasında kendini yere atması. Tam bir Oç.
Fenere gittiği için değil karakter yoksunu olduğu için. Tolga birkez olsun aldatmaya oynamadı adam gibi işini yapmaya çalıştı.

Ozan okadar çirkeflik yaptı umrumda değildi. Ama serdarı izlerken çileden çıktım her pozisyonda yerde mermi yemiş gibi kıvranması ceza sahasında kendini yere atması. Tam bir Oç.
Fenere gittiği için değil karakter yoksunu olduğu için. Tolga birkez olsun aldatmaya oynamadı adam gibi işini yapmaya çalıştı.

Evet galibiyet sarhoşluğuyla yaptıklarını es geçtik kimse de bunun karaktersizliğine değinmedi fakat taraftar unutmaz gereken dersi verir.

gecen gun trt sporda fatih hocanın oyunu okuyamaması oyuncu degisikliklerini 80den önce yapmaması tartısıldı

taraftardan yogun soru var dediler ,yorumcular diyorki hocanın yedek kulübesinde güvenebilecegi oyuncu cok yok ondan degistirmiyor filan dediler

yani herkes sacmalıyor fakat hoca bu inadına nekadar devam edecek bakalım

gecen gun trt sporda fatih hocanın oyunu okuyamaması oyuncu degisikliklerini 80den önce yapmaması tartısıldı

taraftardan yogun soru var dediler ,yorumcular diyorki hocanın yedek kulübesinde güvenebilecegi oyuncu cok yok ondan degistirmiyor filan dediler

yani herkes sacmalıyor fakat hoca bu inadına nekadar devam edecek bakalım

Hocanın inadı olmasaydı Milan'ı şampiyon yapar kariyerini yükselterek devam ederdi. Hiçbir zaman biatçı olmadı bu inadı botokslular tarafından antremanda görevinden edilmesiyle de sonuçlandı. 8 puan geriden gelip şampiyon olmasıyla da bu sene 10 puan olup rekorunu da tazeler. Sezon sonuna kadar bu performansı sürdürsün oyuncu değiştirmese bile olur abi

Bu maçta yaşanan saha olayları ile ilgili medyada hiç haber falan olmaması beni korkutuyor. En az 3-4 hafta saha kapatma cezası alması gerekiyor bu andavalların. Bu konunun takipçisi olmalıyız.

Vala ben ulubatlıyı canlı izledim o sahadaki kuduruşları hala gözümün önündedir 40 yaşıma giriyorum o günkü zevki başka hiç bir şey de alamadım yaşayamadım.. zaten dikkat ederseniz o günden sonra bir seriye ulaştılar yani tüm caminanın genetiğini bozdu ulubatlı ondan sonra sadece bizi yenmek için oynuyorlardı ligi:) orada aldığımız kupa tabiki ikinci sıradadır ama bu son galibiyeti bu sıralamada en sona koyuyorum yani kısaca en büyük eğlence tabiki fnerbahçe..

Düşmüş beyler
ERsONTXXYAExYcZ

Geri
Üst Alt