Aslında donk-marcao tandemi; lyundama-marcaodan çok daha iyi. Stoperlerdeki hız takıntısı hocanın en büyük yanlışı çünkü bir stoperde olması gereken en önemli özellik ayağı yere sağlam basması. Hem hızlı hem de ayağı yere sağlam basan stoper zaten alamayız. Bizim seviye takımlar ya hızlı stoper alabilir ya da dengeli stoper hoca da tercihini hep hızdan yana kullandı defansı ileride kurmak için umarım bu huyundan vazgeçer artık. Bu ısrardan ötürü hep saçma sapan tandemler izledik dany-semih falan fistan. Defansı yine ileride kuralım ama bunu stoperlerle değil de beklerle yapalım.
Her Takımda hem stoperde hem orta saha da baskı karşısında oyunu açabilecek oyuncular şart. Biz bunu donk, lemina ve seri ile hallettik.
En az bir tane hızlı kanat oyuncusu da şart ilk on birde o da tamam.
Aslında şu anki kadro muhendisliğimiz iyi. Devre arasından sonra iyi hamleler yapıp doğruyu bulduk muhtemelen şampiyon da olacağız o yüzden seneye bonservisi elinde stoper sol bek falan bakmaya başlamalıyız. Önerilerim knoche, palamino, ayala, omar elabdellaoui.

Büyüyü el birliğiyle bozduk emeği geçen herkesin eline diline sağlık :hat:

Bir hakem 20 yıl sonra ilk defa maçı adil yönetti. Sadece Onyekuru biraz şanslı olsaydı skor 7-1 olurdu. Ömer'in son dakikalarda ki pozisyonu ve Belhanda'nın boş kaleye atamadığını saymıyorum. Kendileri de bunu farkında yavşak oğlu yavşakların bu kadar depresyona girmesinin sebebi bu bakıyorlar hakem de bir şey yok başkan taraftara atlamış ersun istifa etmemiş götlerinden element uydurup duruyorlar.
Bu fener böyle yönetilmeye devam etsin 7 atacağımız günler çok uzak değil. Bu da burda dursun.
Altay, Ozan, tolga, tolgay, nabil dirar, jailson, serdar, hasan ali şeklinde büyük takım mı olur. Her sene daha kötüye gidiyorlar.

Bu fener böyle yönetilmeye devam etsin 7 atacağımız günler çok uzak değil. Bu da burda dursun.
Altay, Ozan, tolga, tolgay, nabil dirar, jailson, serdar, hasan ali şeklinde büyük takım mı olur. Her sene daha kötüye gidiyorlar.

İnşallah renktaş seneye neden olmasın. 30 tane transfer yapmışlar sadece Muriqi elle tutulur bir katkı sağladı. Aziz devam etseydi kazanabilir miydik bunu merak ediyorum

seneye marianoyu nagatomuyu falan alır bunlar, ha bence fena da olmaz kendi seviyeleri için.
Zaten Ocak transfer döneminde biz Saracchi'yi alıp Nagatomu'yu kadro dışı bırakınca Antu'da millet Nagatomo'yu bari alın diye yorum yapıyordu. Serdar Aziz, Garry Rodrigues, Tolga Cigerci vs. bizim eski kadroyu kurup şampiyon olmaya çalışıyorlar.

Zaten Ocak transfer döneminde biz Saracchi'yi alıp Nagatomu'yu kadro dışı bırakınca Antu'da millet Nagatomo'yu bari alın diye yorum yapıyordu. Serdar Aziz, Garry Rodrigues, Tolga Cigerci vs. bizim eski kadroyu kurup şampiyon olmaya çalışıyorlar.

Bizden aldıkları toplama topçular kendi aldıklarından daha iyi.

Tüm kayıt bağlantıları engellenmiş. Elinde kayıt olan gönderebilir mi ?

Senelerce kafamızı miktiler kadıköy'de yenilmiyoruz diye şarkılar türküler kutlamalar. Galatasaray galibiyet alınca 'ne büyüksün fenerim' oldu mal sürüsü sizi ;D
Josef de souza'yı tt arena galibiyet golünü attı diye hala gündemde tutanlar 3-1 eze eze koyduğumuz maçın sevincine laf ediyor aasdd

Bizim is yerindeki Fenerli ne hikmetse Pazartesi ve Sali günü ise gelmedi. Bugün de daha göremedim, sonra elimde Galatasaray kahve kupamla tur atip bir bakayim hiyar gelmis mi bugün.
Evet arkadaş deliğinden cıkmış, buldum demin sigara içiyordu.

Önce beni tebrik etti sonra sizin penaltı penaltı değil dedi. Hassiktir diyip cevabını yapıştırdım sonra ehü bühü yok Ali Koç'a Fener'e dış mihraklar baskı uyguluyormuş bilmem ne.

Allah akıl fikir versin manyak mısın oğlum dedim. Bu arkadaşla muhatabımı keseceğim böyle gerizekalı birisiyle uğraşmak zaman kaybından başka birşey değil.

sent via GSC

Benim merak ettiğim, bir takımi yensek küme düşme adayı oluyor, oynadığımız oyun da ne kadar iyi olursa olsun o takımın kötü kurgusundan dolayı deniyor... kayseri, malatya, konya, etc... şimdi fenerbahçe'yi ciddi şampiyonluk takımı olarak görüyor müyüz yoksa bunlar da mi kıyas için yeterli değil?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o degil de, mac bitiminde direk aklima geldi sounessin santraya bayrak dikmesi. Neden kimse bu firsati degerlendirmedi, aslinda tam belhandalik bi olaydi :asd:

bir de tffnini harcama limitinden dolayı aramızdaki kadro kalitesi aşırı artıcak. biz şamp oldukça CLye gittikçe daha da limitimiz artacak, onlarınki gelirleri çok az olduğu için daha da azalcak muhtemelen borçları artacak. o yüzden muhtemelen biz onlar 4ü takmadan 5.inci yıldızı takarız gibi duruyor. 1-2 sene sonra kadro kalite farkı iyice uçurum olcak bence

Geri
Üst Alt