Senelerce kafamızı miktiler kadıköy'de yenilmiyoruz diye şarkılar türküler kutlamalar. Galatasaray galibiyet alınca 'ne büyüksün fenerim' oldu mal sürüsü sizi ;D
Josef de souza'yı tt arena galibiyet golünü attı diye hala gündemde tutanlar 3-1 eze eze koyduğumuz maçın sevincine laf ediyor aasdd
bizim bu kadar sevinmemiz bizle ilgili değil zaten,onların bu seri saçmalığına bu kadar önem vermesiyle ilgiliydi.ellerindeki son avuntuyu da aldık diye mors ettik diye sevindik. aaa pardon 6-0 kaldı ellerinde :asd:

bir de tffnini harcama limitinden dolayı aramızdaki kadro kalitesi aşırı artıcak. biz şamp oldukça CLye gittikçe daha da limitimiz artacak, onlarınki gelirleri çok az olduğu için daha da azalcak muhtemelen borçları artacak. o yüzden muhtemelen biz onlar 4ü takmadan 5.inci yıldızı takarız gibi duruyor. 1-2 sene sonra kadro kalite farkı iyice uçurum olcak bence
iki büyük takımın olduğu ülkede bizden sonra en fazla taraftar fenerde var . bu devasa gelir pastasını çöpe atmazlar dediğin durumun gerçekleşmesine izin verilmez .
fenerin yerine hamsiler de monte edilmez tinerciler de .

Evet arkadaş deliğinden cıkmış, buldum demin sigara içiyordu.

Önce beni tebrik etti sonra sizin penaltı penaltı değil dedi. Hassiktir diyip cevabını yapıştırdım sonra ehü bühü yok Ali Koç'a Fener'e dış mihraklar baskı uyguluyormuş bilmem ne.

Allah akıl fikir versin manyak mısın oğlum dedim. Bu arkadaşla muhatabımı keseceğim böyle gerizekalı birisiyle uğraşmak zaman kaybından başka birşey değil.

sent via GSC
umarız hep böyle devam ederler kendilerini eleştirmesinler, biz 30uncu şampluğumuzu alınca uyanırlar belki : )

iki büyük takımın olduğu ülkede bizden sonra en fazla taraftar fenerde var . bu devasa gelir pastasını çöpe atmazlar dediğin durumun gerçekleşmesine izin verilmez .
fenerin yerine hamsiler de monte edilmez tinerciler de .
bakalım ne olcak ama bence önce takarız 3 şampluk kaldı. en azından 5inci yıldızı onlar 4ü taksa bile onlardan önce takarız

Evet arkadaş deliğinden cıkmış, buldum demin sigara içiyordu.

Önce beni tebrik etti sonra sizin penaltı penaltı değil dedi. Hassiktir diyip cevabını yapıştırdım sonra ehü bühü yok Ali Koç'a Fener'e dış mihraklar baskı uyguluyormuş bilmem ne.

Allah akıl fikir versin manyak mısın oğlum dedim. Bu arkadaşla muhatabımı keseceğim böyle gerizekalı birisiyle uğraşmak zaman kaybından başka birşey değil.

sent via GSC
Ben de bunu anlamıyorum.
Bütün suçlu dış mihraklar, hakemler vs vs diye ağlıyorlar.
Eeee o zaman neden "Ersun İstifa"?

Galatasarayın şampiyon olamadığı her sezon başarısız sayılır. Neymiş beşiktaşla şikeciler şampiyon olamıyor diye olamasak da sıkıntı yokmuş. Biz hala kendimizi fenerle felan kıyaslarsak işimiz yaş. Bu sezon da şampiyon olunup artık Avrupada başarı için plan proje yapılmalı. Gerekirse UEFA için oynarız. Ülkeye bizden hariç Avrupa kupası da getirecek kulüp olmadığına göre..

Galatasarayın şampiyon olamadığı her sezon başarısız sayılır. Neymiş beşiktaşla şikeciler şampiyon olamıyor diye olamasak da sıkıntı yokmuş. Biz hala kendimizi fenerle felan kıyaslarsak işimiz yaş. Bu sezon da şampiyon olunup artık Avrupada başarı için plan proje yapılmalı. Gerekirse UEFA için oynarız. Ülkeye bizden hariç Avrupa kupası da getirecek kulüp olmadığına göre..
Gelecek sezon atalay, yunus, abdussamed, suleyman lus, ısik kaan, emin bayram, erencan, mustafa kapı ilk 24te olmalı.
Lemina, onyekuru, sarrachi 3 yıllık vadeyle zorunlu satın alma falan alınmalı.
Her sene muhakkak bosa cıkan futbolcular oluyor özellikle stoper mevkiinde bunlara yonelelim.
Yas 25den buyuk parayla oyuncu almayalim
Simdilik aklima gelenler

ERtuzMDX0AAda5Y

Basket maçini seyretmenizi tavsiye ederim, pazar günkü şoku atlatamamış seyircileri o kadar belliki ve kafa kafaya oynuyor potanin aslanlari..

Geri
Üst Alt