Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Alakasız olacak ama FB'li olmadığını kanıtlayabilmiş miydi?Etse de üstadı jurnallediği gibi biz de onu jurnallesek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakasız olacak ama FB'li olmadığını kanıtlayabilmiş miydi?Etse de üstadı jurnallediği gibi biz de onu jurnallesek.
Kanıtladı kanıtladı, ben açtım baktım hakikaten Galatasaraylı. Bir de adam gibi adam bakma takıldığımıza ettiğimize.Alakasız olacak ama FB'li olmadığını kanıtlayabilmiş miydi?
İki övdük, iki güldük diye tadımızı kaçırma gözünü seveyim. Espriye biraz ara ver yarın devam edersin şimdi keyfimiz yerinde.Cörnilist olduğum için olabilir mi![]()
Alakasız olacak ama FB'li olmadığını kanıtlayabilmiş miydi?
İki övdük, iki güldük diye tadımızı kaçırma gözünü seveyim. Espriye biraz ara ver yarın devam edersin şimdi keyfimiz yerinde.

Aklıma iki üç şey geldi ama senin hikmetinden sual olunmaz diye o toplara hiç girmedim, yoksa oturduğum yerde küçük bir beyin fırtınası yaptım yani yapmadım sanma. Evet cevap nedir ? Neden yazdın.Senin övgün öncesinde yazmıştım onu. Ayrıca hiç girift düşünemiyorsun; neden cörnilist yazmış olabilirim sence abi![]()

Arkadaşlar önümüzdeki kaç ay daha bu başlığı canlı tutacağız?
Bu konuyu sabitleyelim ya bi nesil büyüdü anasını satayım bu galibiyeti görene kadar.
öyle böyle koymadık
n.k.f.v.a.s
Gafaya bak gafaya serbes gezen tavuk kafası.
Kızma dostum antuda böyle gezen çok tip var.Gafaya bak gafaya serbes gezen tavuk kafası.