SL 19/20 H:24 | Antalyaspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 29 Şubat

Bunu da kazanamazlarsa Fb ilk 5'in dışında sezonu tamamlayabilir ciddi manada.Tamamen çözüldüler bugün.

Aslında Avrupa'ya gitmelerini istiyorum ben hem diğer takımlara göre daha başarılılar puan toplama ihtimalleri var hem de tek kulvar yerine Avrupa'da biraz yorulsunlar biz ilk yarıda Cl , sakatlar vs derken perişan olduk.

Aslında Avrupa'ya gitmelerini istiyorum ben hem diğer takımlara göre daha başarılılar puan toplama ihtimalleri var hem de tek kulvar yerine Avrupa'da biraz yorulsunlar biz ilk yarıda Cl , sakatlar vs derken perişan olduk.
gitsinler bencede avrupaya gorduk bu sene avrupa olmadigi icin baya iyi baslamislardi lige ama iste

Bugünden sonra out olma ihtimalleri çok yüksek.Hiç beklemiyorlardı bu senaryoyu çünkü.

Komple perişan olurlarsa kupa maçları da formalite olarak geçebilir birbirlerini kırarlar diye bekliyorduk.
olumune girerler o maca bide ts maci tam nefretlik maclar bol sakatlik bol kirmizi kartlik gecer umarim hatta ts kazansin macida son mac uzatmalara felan giderse cok iyi olur.

Bu arada sezon sonu Başakşehir'in 1-2 puan önünde şampiyon olursak Fbliler sinirden çıldırır.Başakşehir'den 6 puan aldılar bize bilmemkaç sene sonra 4 puan verdiler. :asd:
Bir iki salak fbli gördüm tt de. Trabzon'u destekliyemiyorlar tekrar başak şampiyon olsun diyolar :D

Bir iki salak fbli gördüm tt de. Trabzon'u destekliyemiyorlar tekrar başak şampiyon olsun diyolar :D

Başakşehir'i sağolsun kendileri bayağı hırpaladı,Başakşehir'i de dışarda yeneceğiz daha.Şampiyonluk bizim önümüze kalacak bu çok açık.Kendileri de biliyor bunu.

Başakşehir'i sağolsun kendileri bayağı hırpaladı,Başakşehir'i de dışarda yeneceğiz daha.Şampiyonluk bizim önümüze kalacak bu çok açık.Kendileri de biliyor bunu.
Bu seneki Başak'ı daha kolay harcarız. İlk yarı olan maçta bile biz formsuz olmamıza rağmen iyi oynayıp, şansız 1 gol yiyip yenilmiştik.

Kupayi bunlar alsin ligi biz. Super kupada bir daha koyalim zuhaha

Yok almasınlar.Kupasızlıklarının devam etmesi daha çok hoşuma gidiyor.Şaka maka herifler hepten duman oldu,6 sezondur şampiyonluk yok.Kupayı da alamazlarsa hala o Prandelli'nin verdiği Süper Kupa en son kupaları olarak kalacak.Böyle devam etsinler. :asd:

Knk bizi bu saatten sonra kimse tutamaz. Bu maçtı bana göre şampiyonluk maçı onuda aldık hayırlı olsun.

Allahım büyük konuşmuyorum sen affet :asd:

Tedbirli olmak da fayda var yine de önce Gb maçını alalım tek tek gidelim yine bizim takımın en sevmediğim özelliği rehavet çünkü gevşerlerse aman aman

antalya 2 haftadır kazanıyor bi de, bugun ilk yarı 10 kişi kalmalarına rağmen yendiler, baya havaya girdiler.bence alır antalya

Geri
Üst Alt