SL 19/20 H:24 | Başakşehir 3-1 Gaziantep FK | MS | 2 Mart Pazartesi

ulan rakiplerin maçlarını ne zaman burdan takip etsem yeniyor rakipler en mantıklısı burdan takip etmemek

Bence tek rakibimiz Basaksehir ve Okan Buruk.
Digerlerini yenebiliriz.

Bütün maçlara aynı ciddiyetle çıkarsak hepsine çakar geçeriz :)

Okan tam kaos futbolunu üst seviye oynayan Fatih Terim takımları yapıyor. Hücum iyi, atak bol ama arka tarafta, hele biraz maç kopar gibi olduktan sonra nanay. Büyük takım olsa taraftar baskısıyla filan rakip geri düşmüşken bile gelmeye korkabilir de Başakşehir'de boş tribünlere oynarken bu tarz durumlarda takım stres yapıp karar maçlarında batırabilir. İşin özü Sergen'in Beşiktaş'ta yaptığını herhangi bir büyük takımda istikrarlı şekilde yapabilir ama Fatih Terim'in bile vazgeçmek durumunda kaldığı üzere modern futbolun gerisinde seyrettiğini kabul etmek gerek. Yine de camiasız Başakşehir'e 6 ayda şu gelişimi yerleştirmek ciddi bir iştir. Onu Beşiktaş'ta bile yapamayan Avcı basiretsizinin düştüğü durumlar da ortada.

4 takimin sampiyonluk icin yarisacagina kimse inanmazdi sezon basinda. hele bunlardan biri sivas deseler herkes gülerdi.

Ayni şey. Once Gaziantep Belediyespordu. Sonra rengini Antepspor'un rengiyle degistirdiler. Sonra Gazisehirdi Gaziantep FK oldu. Yakinda komple birlestirirler. Ayrica Fener'den 5 yiyip havaya soktular ilk hafta. Uyuzum bunlara

İlk yarıda kazandığımız 2 deplasmandan biri,uyuz olmana üzüldüm

başak iyi pas yapıyor tehlikeli adamları var. tiner maçından pek çekinmiyorum ama bunların deplasmanı puan kaybedebiliriz

başak iyi pas yapıyor tehlikeli adamları var. tiner maçından pek çekinmiyorum ama bunların deplasmanı puan kaybedebiliriz
başşak deplasmanı deplasman olmaz tribün bazında ama zor maç gerçi biz zor maçları severiz tecrübemiz büyük

Geri
Üst Alt