Cengiz Kahraman
10 Numara!
- 7 Aralık 2016
- 11.212
- 7.204
- 913
Şerefine sokayım hakem.net penaltı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarıştan koparsak diyorum koptuk demedim . sivas bizi yense yarı yarıya koparız zaten . hatta beraberlik kredimiz bile olmayabilir. mesela ts maç fazlasını alırsa ?Ne yarıştan kopması yahu asıl hayal dünyasında sen yaşıyorsun daha yeni başladık top oynamaya
bende görüyorum hocam haklısıngs düşmanlarını görüyorum
yarıştan koparsak diyorum koptuk demedim . sivas bizi yense yarı yarıya koparız zaten . hatta beraberlik kredimiz bile olmayabilir. mesela ts maç fazlasını alırsa ?
Galatasaray yarıştan kopmaz yarışta olanların kafasını kopartır sen rahat olyarıştan koparsak diyorum koptuk demedim . sivas bizi yense yarı yarıya koparız zaten . hatta beraberlik kredimiz bile olmayabilir. mesela ts maç fazlasını alırsa ?
gsye ve hocaya güvenini beğendim aslanım1 maç kaybedince neden yarıştan kopuyoruz Zivas bizi nereye yeniyor hiç mi takip etmiyon takımı?
Türkiyede iç saha atmosferini kullanan takım çok nadirdir. Ev sahibi avantajını yani hem rakibi hem hakemi baskı altına almak için yapman gereken şey top rakibe geçtiğinde müthiş bir ıslık. Ülkemizde tribün kültürü de yavaştan kayboluyor uzun zamandır derbilerde taraftar avantajını kullanan takım görmedimAdamlar hakemi müthiş etkiliyor..
Biz bu konuda inanılmaz kötüyüz