SL 19/20 H:25 | Beşiktaş 2-1 Ankaragücü | MS | 6 Mart

Galatasaray koy takimi oldugu icin sampiyonluktan tabiki kopar,fatih terim cok takima sokacak daha merak etmeyin siz

Beyin sports ankaragücünün pozisyonuna ölü numarası yapıyor

Galatasaraymıza bu kadar güvenmemin en büyük nedeni ne Onyekurum ne Falcaom ne de Musleram günümüz futbolunda en önemli bölge hızlı kanatlar süper forvetlerden ziyade orta saha bence.Mesala liverpoola bakın ordan kimi alırsınız desem büyük çoğunluğumuz mane firmino salah alexander becker falan der ama ordaki esas kahraman olan Orta sahanın beyni olan tüm toplara yön veren henderson reis sakatlandı sakatlanalı liverin daha doğrusu kloopun sistemi sekteye uğradı.En önemli dişlisi kırık yani ve burdan yola çıkarak şuanda Türkiyenin en iyi orta sahası bizde en sonunda.Seri-Ömer-Lemina (veya belhanda veya emre).Birbirini yedekleyebilecek ve en önemlisi farklı etkilere sebep olacak orta sahaya sahibiz.Bu yüzden ligin tartışmasız en büyük favorisi biziz.Genlerimizde şampiyonluk var muhabbetine girmiyorum.O zaten kurulduğumuz günden beri bizde mevcut

Bu kargalar gecen hafta biraz uydurma bi penaltıyla kazandi,simdi de ankaragucunun penaltısı verilmemis diyolar.ben bu sezondan cok sikildim.bir sürü yavsakla ugrasiyoruz,bi de bu kic laleleri var

bize de böyle ailecek hücum edeceklerse büyük tokat var haftaya

inşallah tam kadro çıkarlar renktaş neden dersen Türkiyenin en ağlak en görgüsüz en vasıfsız camiası bu karglardır.bunlara 5 atsak derlerki şu oynbamadı şu yoktu oynasa yenerdik dicek kadarda yüzsüzdür bu kargalar
O güruh tam kadro yenince de bir bahane bulur renktaş merak etme.

forveti burak
orta sahası atiba amca
kalecisi kova karius
beki emekli gökhan
---------------------
bu takımı döve döve yenemiyorsak şampiyonluk konuşmanın alemi yok . bu tinerciler ne zaman rakip oldu bize ? ilk yarı o halimizle bile yenildik yine de zoruma gitmişti.

cücü bu hafta maç aldı mı bilmiyorum ama skindirik bir maça atarlarsa bilin ki haftaya hakem cücü olur kesin

forveti burak
orta sahası atiba amca
kalecisi kova karius
beki emekli gökhan
---------------------
bu takımı döve döve yenemiyorsak şampiyonluk konuşmanın alemi yok . bu tinerciler ne zaman rakip oldu bize ? ilk yarı o halimizle bile yenildik yine de zoruma gitmişti.

Kanatlarda beyini yok olan saatci ve cibik kraker Boyd

forvet 35 yasindaki Burak

38 yasinda atiba dede ve one oynamayan el neny

2 bek 30 yaslarina gecmis, ve canerin defansi rezalet

kaleda kova

Victor Ruiz
Mohamed El Neny
Jeremain Lens

SARI

yarıştan koparsak diyorum koptuk demedim . sivas bizi yense yarı yarıya koparız zaten . hatta beraberlik kredimiz bile olmayabilir. mesela ts maç fazlasını alırsa ?
reis tsyi liverpool falan mı sanıyon sen illaki takılacaklar şu an 7 puan fark olsa bile çok rahat olurdum şampiyonluk için, kaldı ki şu an gelecek seneyi düşünüyorum biz çoktan şampiyon olduk

Geri
Üst Alt