- 2 Temmuz 2011
- 137.224
- 58.404
- 5.488
şu olumsuz karamsar Galatasarayli uyeleri cok mu aradi bu forum,ne diyeksimdi biz bu arkadasa?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu olumsuz karamsar Galatasarayli uyeleri cok mu aradi bu forum,ne diyekters bir oyun yapıları var geride bekleyip hızlı ve kalabalık çıkıyorlar. tiner maçından çekinmiyorum mesela1 maç kaybedince neden yarıştan kopuyoruz Zivas bizi nereye yeniyor hiç mi takip etmiyon takımı?
inşallah tam kadro çıkarlar renktaş neden dersen Türkiyenin en ağlak en görgüsüz en vasıfsız camiası bu karglardır.bunlara 5 atsak derlerki şu oynbamadı şu yoktu oynasa yenerdik dicek kadarda yüzsüzdür bu kargalarAtiba-Burak-Boyd sarı kart zinciri yapalım.
O güruh tam kadro yenince de bir bahane bulur renktaş merak etme.inşallah tam kadro çıkarlar renktaş neden dersen Türkiyenin en ağlak en görgüsüz en vasıfsız camiası bu karglardır.bunlara 5 atsak derlerki şu oynbamadı şu yoktu oynasa yenerdik dicek kadarda yüzsüzdür bu kargalar
oda doğru renktaşO güruh tam kadro yenince de bir bahane bulur renktaş merak etme.
forveti burak
orta sahası atiba amca
kalecisi kova karius
beki emekli gökhan
---------------------
bu takımı döve döve yenemiyorsak şampiyonluk konuşmanın alemi yok . bu tinerciler ne zaman rakip oldu bize ? ilk yarı o halimizle bile yenildik yine de zoruma gitmişti.
Fırat atanacak. Maç vermemişler bu hafta.cücü bu hafta maç aldı mı bilmiyorum ama skindirik bir maça atarlarsa bilin ki haftaya hakem cücü olur kesin
olabilir o zaman odaFırat atanacak. Maç vermemişler bu hafta.
reis tsyi liverpool falan mı sanıyon sen illaki takılacaklar şu an 7 puan fark olsa bile çok rahat olurdum şampiyonluk için, kaldı ki şu an gelecek seneyi düşünüyorum biz çoktan şampiyon oldukyarıştan koparsak diyorum koptuk demedim . sivas bizi yense yarı yarıya koparız zaten . hatta beraberlik kredimiz bile olmayabilir. mesela ts maç fazlasını alırsa ?