SL 19/20 H:25 | Fenerbahçe 2-2 Denizlispor | MS | 7 Mart

Bu muriqi denen kalas da kaç aydır 3 kartla bekliyor rahat rahat faul yapıyor bir ton ama kart yok 1 tane vermiyorlar böyle bir şey yok ya

haftaya ozan altay tolgay tolga cigerci yok konyada saplar bunlara

Bunlara başakmaçından sonra şampiyon oldu dedi herkez kaldıramadılar tipik kücük takım sendromu :D bi koydukj kendilerine gelemedi herifler :D
o degilde basaksehir macindan sonra galibiyet yok heriflerin yokluk iste adamlar beraberlige deliler gibi sevinmeye basladilar asdasdasd

6 hafta önce 14 de 14 hedefliyorlardi siradaki hedefleri 8 de 8

Fenerbahçe bize verdiği 4 ve Başakşehirden aldığı 6 puanla belki bizi şampiyon yapacak.

bir de diyorlar ya lobi mobi diye. Şampiyonluk yolunda 10 puan katkı sağlayan en büyük lobi sizsiniz yahu :) :)

Yumlu: "Hakem düdüğü çalmadığı sürece bitmediğinin farkındayız. Üzgünüz, önümüze bakacağız. Dört büyük camiasından biri Fenerbahçe, bu son dakikada attığı gole bu kadar sevindiyse bir Anadolu takımı olarak güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum."

Fener kendi ayarindaki takımları ciddi anlamda zorluyor son ana kadar maçı bırakmıyor tebrik etmek lazım ...

Hayatımda bunlar kadar gerızekalı bır taraftar toplulugu gormedım aslında gordum bı bunlar bı trabzonlular. Hala hakem diyorlar kafayı yıyecegım hakemın bır tane hatası yok bır tane.
Haksız penaltılarla aldıkları galibiyetlere ofsayttan attıkları gollere yıllarca hakemleri baskı altına alıp sonuç almaya o kadar alıştılar ki hakem adaletli yönetim sergileyince kuduruyorlar. Alanya maçında son dakikadaki pozisyon için 1 aydır ağlıyorlar pozisyonda penaltı yok Wellinton'a faul var ama eskiden bunları direk penaltı diye çalıyorlardı Fb maçlarında kudurmaları ondan.

Geri
Üst Alt