Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.606
- 59.191
- 4.758
Hüseyin göcek komedisi devam ediyor.verdiği sarıya bak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesele de bu zaten artık 4-5 Luk olmak istemiyorum.Arif,bizim ligte iyi futbol oynayan takım yok zaten ne akbil.ne trabzon ne 8jk ama düşün son 2 yıl vasat futbolla şampiyon olduk bireysel cabalarla ama bu sene 2 yıla göre biraz daha top oynuyor gibiyiz 2.yaridan itibaren yoksa su anki oyunlarla Avrupa'ya çıkalım.bizim takimlari yine 5lerler
@Uğur İz
Deniz Çoban: "Stadyum başı Gol Çizgisi Teknolojisi'nin maliyeti 300-350 bin Euro."
O imkansız Arif öyle hayalin varsa unut bence onu avrupayla aramızda makas kapanmayacak şekilde açıldı çok kebab bir grup gelse bile ihtimal düşük transfer yapamıyor bizim takımlar ama elin rus takımı 10milyona şak diye adam alıyor misal çok iyi bir oyuncu grubu yakalarsak belki gruptan çıkarız en iyi ihtimalMesele de bu zaten artık 4-5 Luk olmak istemiyorum.
Avrupa'da 6 maçta zar zor bir gol atıp dönmek te istemiyorum.