Seyircisiz ortam da Başakşehir gibi master yapmış takımı yenmeyi hayal ediyorlar pazar günü maçtan sonra tff nasıl ertelemez nasıl böyle oynatma kararı alır diye açıklama yapacaklardır :asd:

Yarın da maçlar neden ertelenmedi diye ağlarlar. Başakşehir zaten senelerdir boş tribünlere oynuyor. Adamlar için muazzam avantaj oldu.

ts o defansif anlayışla 5 ataktan birinde pozisyon verir artık kaçının gol olacağını uğurcan ve visca belirler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berabere bitsin bitmiyorsa eğer Başak kazansın.

Hamsiler yarışrta kaldığı sürece hakemleri arkasına almaya devam edecek.

Hazır Başak'in forveti sakatlanmış ve Avrupa'da devam ediyorken bu maçı kaybetmesi bizim adımıza hiç iyi olmaz.

Sırf bizimle maçları deplasmanda diye köpeklik yapıyorlar
fb ile oynayacakları kupa deplasmanını da seyircisiz oynayacaklar. Maçların seyircisiz oynanmasından tek avantaj çıkaramayacak takım biziz. Hatta 2 derbi maçımız olacağından dezavantajlıyız.

Bu haftadan sonra mac oynanmaz zaten bu kamiller neyin hayalini kuruyor.

Sırf bizimle maçları deplasmanda diye köpeklik yapıyorlar

Bunların alayı kansız şerefsiz.
Fb ts kavgası falan palavra.
Bunların alayı Galatasaray düşmanı.

Türkiyenin en büyüğü olmamız çıldırtıyor bu şerefsizleri.

Ülke olarak ahlak yerlerde.malesef İnanılmaz kıskanç ve fesat toplumumuz var.

beraberlik iyidir çünkü öbür türlü kim kazanırsa kazansın sıkıntı

Başakşehir Trabzonspor'a 8 maçtır kaybetmiyomuş..

Son 8 maçta

ETI_ExxXYAMkH2l

Trabzon kazanmali. Biz kazanırsak Basaksehiri asagiya aliriz. Berabere biterse hiçbirini alamayiz. Basak yenerse sıkıntı

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aslında pek farketmiyor, her iki durumda da biz hem trabzonu hem de başakşehiri yenmek zorunda kalabiliriz, ( diğer maçlarını kazanacaklarını varsayıyorum) ama biri kazanacaksa o trabzon olsun çünkü onun fikstürü daha zor

Ben başakşehir - Kopenhag maçını izledikten sonra tek rakibimizi trabzon olarak görüyorum. Tabi bugün beşiktaşı yenebilirsek. Bence trabzonun puan kaybetmesi bizim daha çok işimize yarar gibi.

ikisinide tutmuyorum berabere bitsin ikisinin de canı cehenneme ikisinede koyup sampiyon olacaz

Geri
Üst Alt