Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Beraberlik ve sosa,sorloth-demba ba,visca sezonu kapatma inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam sakatlanmıyor da hiçbir türlüŞu Visca yıllardır Türkiye'de arkadaş bu nasıl bir istikrar böyle robotmusun sen yahu bi futbolcu her sezon 10+gol 10+asist yaparmı. Şunu biri alsada kurtulsak be. Nerden bela oldu bu Başakşehir başımıza anlamıyorum.
Ya her sene bu adam sayesinde kafaya oynuyorlar. Tamam İrfan ve Epurianu'da çok kilit oyuncular ama bu adam olmasa şampiyonluğa oynayamaz Başak. Talibi falan çıksada kurtulsak şu adamdan.Adam sakatlanmıyor da hiçbir türlü
Ts geriye düştüğü hiçbir maçı da çeviremez. Telaşlı oynamaya başlamışlar. Şampiyonluk baskısı gerçekten çok ağır bişey kimse kaldıramaz kolay kolay. Antep maçında izlediğim ts şampiyon olamaz. Bizle başak arasında geçecek yinetrabzon'un stoperler sos veriyor, da costa serdar aziz'in bir benzeri. campi her an penalti yaptiracak gibi. cengaver hüso futbolu unuttu. trabzon hic bir zaman savunma yaparak puan alamaz. 3 gol falan atmalari lazim bu macta 3 puan istiyorlarsa. pereira sakat oldugundan kamil oynayacaktir yine. kamil bu aralar formda, o bölgede aleksic'i tutacaktir ama novak düsüs yasiyor. wakaeme 65den sonra iptal. novak ve sosa'da ciddi düsüs var. hakemlerle cok konusuyor sosa, fizik gücü yetmiyor.
ahmet baskan aglamaya ve sampiyonluk sarkilari söylemeye basladi ama bu sosa gibi topcularin hircinlasmasi bile negatif enerji yüklediklerini belli ediyor. trabzon bence götüremeyecek. basaksehiri suan ciddi anlamda önde görüyorum sampiyonluk yarisinda. trabzon her macini deplasmanda oynasa daha iyi sonuclar alabilir. ic saha maclari artik onlar icin cok zor gececek.Ts geriye düştüğü hiçbir maçı da çeviremez. Telaşlı oynamaya başlamışlar. Şampiyonluk baskısı gerçekten çok ağır bişey kimse kaldıramaz kolay kolay. Antep maçında izlediğim ts şampiyon olamaz. Bizle başak arasında geçecek yine
Başak kaybeder o yönden sıkıntı yok perşembe günü başak avantajlı skor alırsa pazar günü yensin önünde 3 Avrupa maçı olacak bakarsın 5 Avrupa maçı olur. Trabzon kazanırsa havaya girer uzun zamandır iyi top oynamıyorlar bence tamamen yarıştan kopsunlar Başakşehir'le final maçı oynayalım.Basak cok sinsi takim sessiz sedasiz her hafta kayipsiz devam ediyorlar, oyle fazla takilacak gibi de durmuyorlar, bu maci Trabzon kazanmali.
Sen kim alsin diyorsun bu maca? Ts mi?Bakıyorum ciddiye almaya başlamışın Başak'ı
Sen kim alsin diyorsun bu maca? Ts mi?