Seyircisiz macta spiker bile bagiramiyo yav, bet mac ama basak daha üstün top oynuyor

Başşakşehir daha derli toplu oynuyor şu ana kadar. Ts nin şu görüntüsüyle maçı kazanması zor gibi.

Tribünden gelen salak salak uy aha sesleri kesilince daha keyifli oluyor, zirvedeki takımların durumuna bakarsak seyirci yokluğu anca Arena'da, biraz da Sivas'ta hissedilir. Gerisi izleyenin kulak sağlığı için daha iyi.

0 - Başakşehir ile oynadığı son dokuz Süper Lig maçını kazanamayan Trabzonspor'un (4B 5M), son beş sezonda en az iki kez karşılaşıp mağlup edemediği tek takım Boz Baykuşlar. Test.

sorloth kendisiyle driblingde koşan her stoperi nasıl yıkıyor anlamıyorum

Bol kirmizili mac olsun diyorum ama sari bile cikmaz

sorloth kendisiyle driblingde koşan her stoperi nasıl yıkıyor anlamıyorum

Üst vücudu çok kuvvetli, çok İskandinav sporcu gibi. Bizim ülke futbolcularında profesyonel yaşamda vücut geliştirme olmadığı için paraşüt gibi uçuyorlar omuz darbesinde, Elmander de böyle gidiyordu. Zaten Sörloth İngiltere'de bu omuzları vurduğunda kendi yıkıldığı için 18'e giremiyordu. İyi oyuncu filan da biraz da fareli köyün kavalcısı şu aşamada.

Ligler iptal edilecekse trabzon kazansin. Bizde bjkyi yenip ikinci sirada bitirelim.

Geri
Üst Alt