Seyircisiz bir takimin sampiyon olmasi imkansiz gibi birsey. Bence basaksehir yensin. Trabzon seyircisinin gaziyla puan toplar. Ben sahsen aksam cok zorlanacagimizi dusunuyorum.

Skrtel yillarca loserpool ve fbde oynadi.

Loserligi sasirtmadi.

en iyi sonuç beraberlik. onun haricinde ikisinden birinin kazanmasının çok da önemi yok. karalar baglamayın. biz ikisiyle de oynayacağız. her zamanki gibi kendi ipimizi kendimiz keseceğiz. ikisini de yen şampiyon ol. ikisinden birine yenilirsen zaten şampiyon olamazsın. bu arada gol geldi. böyle bitsin en iyisi

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başakşehir'in bizimle olan maçı dışında tek zor maçı bu maç ve herifler bu sene küçük maçlarda kolay kolay takılmıyor. Trabzon ileride çuvallar o yüzden beraberlik ve TS galibiyeti bu maç için ideal skorlardır.

Hangisinin fikstürü daha zordu bu iki takımdan?

Seyircisiz bir takimin sampiyon olmasi imkansiz gibi birsey. Bence basaksehir yensin. Trabzon seyircisinin gaziyla puan toplar. Ben sahsen aksam cok zorlanacagimizi dusunuyorum.
daha fazla gürültü cikaran sampiyon olsaydi kargalar veya fener her sene sampiyon olurdu. seyircisiz bir takim da gayet sampiyon olabilir, mac sahada oynaniyor.

Maçı açmam ile Tsnin gol olması aynı anda oldu.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başakşehir sağlam top oynuyo bu maçı alırlarsa sıkıntı olur.

Bjkyi yenemezsek sampiyon olamayiz zaten, hesap yapmaya gerek yok o halde. Bjkyi iki mactada yenemeyen takim sampiyon falan da olmasin zaten.

Ekuban çok iyi oyuncu yav, yağ gibi akıyor herifçioğlu sahada.

Ts kazansın ya da berabere olsun. hangi akla hizmet başak kazansın diyosunuz?

Geri
Üst Alt