Başakşehir'in bizimle olan maçı dışında tek zor maçı bu maç ve herifler bu sene küçük maçlarda kolay kolay takılmıyor. Trabzon ileride çuvallar o yüzden beraberlik ve TS galibiyeti bu maç için ideal skorlardır.
Doğru. Başakşehir geçen sene yaptığı hatayı bir daha yapmaz. Avrupa'da fena oynamıyorlar ve biz genelde onlara karşı oynayınca bayağı zorlanıyoruz bence Trabzon yense daha iyi olacak berabere bile bitmesin.

Ömür aynı mor gibi topu aldığı zaman illa çalım atacak

Başakşehir son 4 haftaya 11 puan farkla girsin yine şampiyonluğu verme riski var öyle mal bi takım

beraberlik efsane olacak ya . 2 rakibimiz de 2 puan kaybetmiş olacak. hadi koçlar yatın orta sahada

Dünyanın sonumu geldi ne?Lazlar koreografi mi yapmışlar.Koreografi kim siz kim.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bence de Trabzon zaten Ünal Karaman sonrası sadece gelen hocanın içeriden gelip takımı tanıması sayesinde kör topal gidiyor ama başlarında hoca yok ve her an dağılmaya müsait.

Ama Başakşehir'in başında sağlam bir hoca var, bu yüzden tek tehlike onlar. TS kazanamıyorsa bile beraberlik kötünün iyisi olur.

Doğru. Başakşehir geçen sene yaptığı hatayı bir daha yapmaz. Avrupa'da fena oynamıyorlar ve biz genelde onlara karşı oynayınca bayağı zorlanıyoruz bence Trabzon yense daha iyi olacak berabere bile bitmesin.

Fırat,oldu olacak bir takımın formasını giy de oyna.Her pozisyona müdahale ediyor.

Başakşehir son 4 haftaya 11 puan farkla girsin yine şampiyonluğu verme riski var öyle mal bi takım
Başta ben de böyle düşünüyordum ama geçen seneki başak değil bu. Onların mallığı kulübeden başlıyordu. Bu sefer Okan sağlam geliyo. Erkenden düşmeleri lazım yarıştan

basaksehir yarim düzine pozisyon veriyor ama yedigi gol sayisi 2yi gecmiyor onu da yerse. fener ballari var.

trabzona karsi kazanirlarsa tarihi sans olur, hatta beraberlik bile fazla iyi skor bu oyuna

gecen sene 27.haftadan sonra düsüse gecmislerdi

Firat müthis bir sovmen yav.

Haydi Maç. Berabere bit ve efsane ol!!!

Firat müthis bir sovmen vallah

Eskiden topcular kendi kendine karar vermezdi ben sakatlandim cikiyorum diye. Saglik ekibi sahaya girer bakar hocaya oynayamaz derdi ondan sonra oyuncu degistirilirdi.

Dk 75 akbil 2 orta 1 isabetli
Rakibi ts 25 orta 5 isabetli

Akbili ne zaman izlesem leş gibi bir şey oynuyorlar ama bir şekilde kazanıyorlar maçları

Geri
Üst Alt