SL 19/20 H:27 | Başakşehir 2-0 Alanyaspor | MS | 13 Haziran

Akbil.butun maçları almalı.maskeli.hamsinin takimada biz tiklamaliyiz

çok güzel bır mac olur dıye umuyorum erken olması da güzel olmus sıkıntıdan patladım

Akbilspor alsın bizden sekerse bunlar alsın şampiyonluğu.

başakşehir fikstürüne şöyle bir baktım.. Bu maç ve bizim maç dışında her maçı alırlar gibi. Belki Antalya deplasmanı zor olabilir, duruma göre..

O yüzden puan kaybı şart bu maçta.

Alanyanın puan alma ihtimali doların 3 liranın altına düşme ihtimalinden daha zor

Fikstürleri normalde onemsemezdim ama seyircisiz olduğu için özetle n zorlu fikstür bizde gerçekten tek puan kaybında geçmiş olsun

EaZABVpWkAE_iyf

EaZACJnXQAAh8Lu

Başakşehir XI: Mert Günok, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, İrfan Can, Mahmut, Visca, Aleksic, Crivelli, Demba Ba.

Alanyaspor XI: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Nsakala, Ceyhun, Salih, Efecan, Bakasetas, Fernandes, Cisse

Akbil.butun maçları almalı.maskeli.hamsinin takimada biz tiklamaliyiz
Biz hariç hiç kimse maçlarını almamalı.
Hiç oylrt sağı solu düşünmeyin

Onların sahasına en kötü beraberlik yetecek şekilde gitmeliyiz ki zor durumda kalmayalım.

Tabi daha öncesinde Rize maçını kazanmak lazim aksi halde bu hafta havlu atarız.

Başakşehir puan kaybederciler pek uğramamış :D Moral bozmamak gerek.

Başakşehir XI: Mert Günok, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, İrfan Can, Mahmut, Visca, Aleksic, Crivelli, Demba Ba.

Alanyaspor XI: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Nsakala, Ceyhun, Salih, Efecan, Bakasetas, Fernandes, Cisse
Bu alagwatlara da sorsan hepsi türk fıtbolu için SINIR GELSİN derler

Maksat bize karşı gelmek olsun : D

Hepinizi üst üste...

bosuna izlemeyin su maci

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt