- 27 Ocak 2010
- 141.364
- 107.821
- 5.788
Crivelli nasıl atıyo kendini yere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalkmaz ya o ceza neden kalksınTS sampiyon olsun avrupadan men cezasi kalkmazsa ve biz bari 2. olalim o zaman.
Sen yarin rizeyi izle gor bak bakalim nasil saldiriyorlar goztepe ve alanyanin amaci yokKafalarinda bitirmis anadolu takimlari ligi, adamlar en kosmuyor bile.

![]()
bu ofsayt degil mi la
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Düşününce Başak'ın şampiyon olması en mantıklısı şampiyonluk kutlayacak taraftarı yok bir de bu sebepten virüs yayılımı olmaz![]()
Biz akilli oyanayalin onyekuru bunlari ihtiyar beklerinin ve kagni stoperlerinin icinden gecer ben basak ts maclarindan degil rize alanya maclarindan korkuyorum bu alanya bize karsi nasil kopek gibi oynucak gorursunuzBiz bu akbili yenemeyiz ama lazyo yerine akbil.sampiyon olsun bari
iddaa oynadım birader
para için her şeyi satarız
yav onu biliyom ama ofsayttaki adam da orada yani aktif bölgedePenaltı noktasındaki Mahmut attı.
Abi bu sene o sene değil bu sene başka sene feneri Kadıköy'de yendik şampiyonluk hayal artık.Ne çabuk pes ediyorsunuz abi yav
Vatandaşlarımızı düşünüyoruz kardeşim Fahrettin bey de bu görüşüme katılacaktırNe çabuk pes ediyorsunuz abi yav
Biz akilli oyanayalin onyekuru bunlari ihtiyar beklerinin ve kagni stoperlerinin icinden gecer ben basak ts maclarindan degil rize alanya maclarindan korkuyorum bu alanya bize karsi nasil kopek gibi oynucak gorursunuz
Ne çabuk pes ediyorsunuz abi yav