SL 19/20 H:30 | Antalyaspor 0-2 Başakşehir | MS | 4 Temmuz

Poldi'nin baldırı çok kötü zamanda attı.
Tam topu içeri çevrilip asist yapacak iken sakatlandı sonrasında hemen gol yediler.

Basaksehirle Trabzonun fikstürü aynı zaten düşme potasındaki takımlarla oynayacaklar yarın bizim maçın sonucu durumu belirler

sampiyonu tebrık ederiz

hamsiler aglasın

Kötünün iyisi şampiyon olacak şu şartta yapacak bir şey yok. Başak'la iğrenç Trabzon arasında seçim yapacaksam istemeye istemeye de olsa Başak'ı seçmek durumundayım. Gönül ister ki geçen hafta 80 dakika kıçımızı yırttığımız maçı biz alıp ipi kesseydik ama firari sağolsun umuttan da etti bizi. Yarın Trabzon'a koyup 2.'lik için elimizden gelen her şeyi yapmak durumunda olmalıyız.

inanılmaz bir olay gerçekten. net tarih veriyorum 2026 yılını göremeyecek bir klüb bu sene şampiyon oldu...

Yıllardır kötünün iyisi şampiyon oluyor zaten en bağıra bağıra şampiyon olan 2015 2016 Beşiktaşıydı

Bu sezonki kadro kalitesini bir daha yakalamak imkansiz, Terim gercekten zoru basardi

Yarın Trabzon'u ağlatacağız, şampiyonu belli edeceğiz.

Hakemler müdahele etmezse.

Kafamız rahat olacak en azından. Hamsiler şampiyon olsaydı ortalığı düşünemiyorum.

Kötünün iyisi şampiyon olacak şu şartta yapacak bir şey yok. Başak'la iğrenç Trabzon arasında seçim yapacaksam istemeye istemeye de olsa Başak'ı seçmek durumundayım. Gönül ister ki geçen hafta 80 dakika kıçımızı yırttığımız maçı biz alıp ipi kesseydik ama firari sağolsun umuttan da etti bizi. Yarın Trabzon'a koyup 2.'lik için elimizden gelen her şeyi yapmak durumunda olmalıyız.

Aslında trabzonu yensek iyice moralleri bozulur ama bizim kadro sakatlar ordusu. Gerçi o sakatlara rağmen başakşehire karşı iyi oyun vardı ama bilemiyorum.

Geri
Üst Alt