⚽ SL 19/20 H:31 | Alanyaspor 4-1 Galatasaray | MS | 8 Temmuz

ilk golde hata topun çevrilmesine izin veren linnes ve ömer'de.

o topu geçiren adamdan savunmacı olmaz.

2 0 olunca kapadım maçı 10sn geçmedi gol attık. Böyle maçın anasını avradini

İlk yediğimiz golde kaleci beyjnsizligi akıyor. Cisse nin önde olduğunu ve topa vuracağını biliyor ama beyni ellerine hükmedemiyor. Sanıyor ki top arkaya doğru ellerine uzanacak ve alacak. Cissenin arkasına yatmak yerine olduğu yerde ellerini açsa topu çıkarmıştı.

2.gol klasik sezonun bizim için kapanmasına sebep olan gevseklikten gelen gol. Yazık ki ne yazık... Çöpe gitti cagnim sezon

GSCimbom Mobile App

O golde marcao ve donka laf etmeyipde kaleciyi laf yapmak pes yani..

İki tane çöp golü yedirdi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

amator kumede bile tactan gol yiyen takim kalmadi marcao yanindaki cisseyi kaciriyor adem yarim metreden topu iceri atamiyor takimi uzerine kuralim dediginiz suslu cumleler kurup bizi mal ilan ettiginiz seri elindeki topu rakibe verip golu yediriyor bu teknik heyetlik durum degil oyuncu yetersizligi maalesef

Puhaha seri düşmanları çıkmı ortaya yine. Yahu futbol denen oyunu bilmiyorsunuz bari kendinizi rezil etmeyin. Bu kafayla maç falan izleyecekseniz gidin 2. lig maçlarını falan izleyin horoz dövüşü sizin lan

faslı fegin 5 maçta yapmadıgı koşuları 45 dkde yaptı, sağda solda ortada oynadı oyuna da katıldı

ama millet 1 isabetsiz orta açti diye hemen basladı ses etmedim 2-3 top kaybı yaptı normal adamın oyunu belli

ama seri bey gol yediriyor ses yok, donk marcao esaas duruş reislere ses yok. taçtan gol yedik lan taçtan bunu konusun

asist yaptı fln diye demiyorum ilk devrede taylanla en iyi oynayan adamdı

2 0 olunca kapadım maçı 10sn geçmedi gol attık. Böyle maçın anasını avradini

İlk yediğimiz golde kaleci beyjnsizligi akıyor. Cisse nin önde olduğunu ve topa vuracağını biliyor ama beyni ellerine hükmedemiyor. Sanıyor ki top arkaya doğru ellerine uzanacak ve alacak. Cissenin arkasına yatmak yerine olduğu yerde ellerini açsa topu çıkarmıştı.

2.gol klasik sezonun bizim için kapanmasına sebep olan gevseklikten gelen gol. Yazık ki ne yazık... Çöpe gitti cagnim sezon

GSCimbom Mobile App
yuh be tactan efecani kacir marcao denen adam rakibin tek gol silahini kacirsin sucu kaleciye bul en son suc kalecinin azcik el insaf

Geri
Üst Alt