- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
4 2 bitmeye çok müsait
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 0 olunca kapadım maçı 10sn geçmedi gol attık. Böyle maçın anasını avradini
İlk yediğimiz golde kaleci beyjnsizligi akıyor. Cisse nin önde olduğunu ve topa vuracağını biliyor ama beyni ellerine hükmedemiyor. Sanıyor ki top arkaya doğru ellerine uzanacak ve alacak. Cissenin arkasına yatmak yerine olduğu yerde ellerini açsa topu çıkarmıştı.
2.gol klasik sezonun bizim için kapanmasına sebep olan gevseklikten gelen gol. Yazık ki ne yazık... Çöpe gitti cagnim sezon
GSCimbom Mobile App
yazıklar olsun belhanda orda adama o çalım atılır mı bi de asist yaptın defol
kaymak nedirEfecan,Cisse,Fernandes seneye bizde...
Seri nin çöp olduğunu her zaman diyorum bu oyuncular terimin onayından geçtiTerim mi Seri malına topu rakibin önüne bırak dedi?
boş yapmayın da parti yapınSevgilin gittiği gün forumda parti yapıcaz senide bekleriz
yuh be tactan efecani kacir marcao denen adam rakibin tek gol silahini kacirsin sucu kaleciye bul en son suc kalecinin azcik el insaf2 0 olunca kapadım maçı 10sn geçmedi gol attık. Böyle maçın anasını avradini
İlk yediğimiz golde kaleci beyjnsizligi akıyor. Cisse nin önde olduğunu ve topa vuracağını biliyor ama beyni ellerine hükmedemiyor. Sanıyor ki top arkaya doğru ellerine uzanacak ve alacak. Cissenin arkasına yatmak yerine olduğu yerde ellerini açsa topu çıkarmıştı.
2.gol klasik sezonun bizim için kapanmasına sebep olan gevseklikten gelen gol. Yazık ki ne yazık... Çöpe gitti cagnim sezon
GSCimbom Mobile App