⚽ SL 19/20 H:31 | Alanyaspor 4-1 Galatasaray | MS | 8 Temmuz

Ben şahsen avrupaya gitmeyi istemiyorum. Cl filan geçiniz hangi türk takımı ön elemeleri geçip katılmış en son? Aklı selim bi yönetimle önümüzdeki sene çok büyük revizyon lazım. Bu yönetim kaldığı sürece de o günleri zor görürüz. Adamlar kimseyi satamıyor. Diagne’yi satamayıp üstüne itibarsızlaştırdılar

Iyi oynadik diyenlere sadece gülüyorum, ya kardesim anlamiyorum bu sidikli Erol devamli ayni taktikle Fatih Terime hocalik dersi veriyor, yemin ediyorum çildiricam ben TV basinda daha 10. Dakika Alanya ve Hocasinin taktigini çözdüm, Hocamiz anlamiyor arkadaş yaziklar olsun maç sonu iyi oynadik der... Birak artik Hoca vallahi olmuyor...

Hadi çal giderken kapımı...

4BHssiJ_FtFh5MAEZfiuQo_rmlCy8GzqkIj-bGnQQqlTdmjlwh_afNlMPqacrg64RnWz6PyDpte9MPUvV6r2Ga3AhSRL6R7r9PabWK11=w500-h238

Iyi oynadik diyenlere sadece gülüyorum, ya kardesim anlamiyorum bu sidikli Erol devamli ayni taktikle Fatih Terime hocalik dersi veriyor, yemin ediyorum çildiricam ben TV basinda daha 10. Dakika Alanya ve Hocasinin taktigini çözdüm, Hocamiz anlamiyor arkadaş yaziklar olsun maç sonu iyi oynadik der... Birak artik Hoca vallahi olmuyor...
Aynen öyle iyi felan oynamadık, leş gibi oynadık elli saatte kaleye gidemiyoruz

Geri
Üst Alt