Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 1.568
dostum gül gül bunlar iyi hallerimizŞu halde güldürdün ya helal olsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum gül gül bunlar iyi hallerimizŞu halde güldürdün ya helal olsun
hainlik seziyorumdostum gül gül bunlar iyi hallerimiz![]()
Falcao mu?Botokslu piç tatilde ayaklarini uzatip karisiyla sarki söylesin he. Sg lan bu takimdan
Okan sonrasında Emre akbaba ve belki Adem büyük gerisi Tudordan kalma girenlerden şener ve jimmy de terimin transferi diyebiliriz.
yapma reishainlik seziyorum
ewt arkadaşlar belhandayı kutlamadıgınızı görüyorum her zamanki gibi
onun başlıgına da bi gidelim
kimi diyon renktoshBotokslu piç tatilde ayaklarini uzatip karisiyla sarki söylesin he. Sg lan bu takimdan
Sorulması gereken soru Ömer Bayram futbolcu mudur? Taylan ne işe yarardır bence
gitmemek için son çırpınışları gibi geldi banaewt arkadaşlar belhandayı kutlamadıgınızı görüyorum her zamanki gibi
onun başlıgına da bi gidelim
Sence kime dedimkimi diyon renktosh
Aynen öyle iyi felan oynamadık, leş gibi oynadık elli saatte kaleye gidemiyoruzIyi oynadik diyenlere sadece gülüyorum, ya kardesim anlamiyorum bu sidikli Erol devamli ayni taktikle Fatih Terime hocalik dersi veriyor, yemin ediyorum çildiricam ben TV basinda daha 10. Dakika Alanya ve Hocasinin taktigini çözdüm, Hocamiz anlamiyor arkadaş yaziklar olsun maç sonu iyi oynadik der... Birak artik Hoca vallahi olmuyor...
Bizde botokslu çok rtaşSence kime dedim
Düne kadar Mariano dede diyordunuz şimdi kıymete mi bindi. Adam maçta kıçından soluyordu.
yunus jesse flnKimi alacak işte bende onu soruyorum. Kenarda kim var.?
Altyapidan koy Genc bi Cocuk Vallah bundan daha kötü oynamaz!
Yuuuuh be!