⚽ SL 19/20 H:31 | Alanyaspor 4-1 Galatasaray | MS | 8 Temmuz

Abi geri kalan maclarda koy gencleri. Bitti artik yav. Koy gencleri oynasinlar anasini satiyim. Bundan kötu ne olabilir yani

Başımızda Galatasaraylı olmayan yöneticilerr..

Ahlaksız Galatasaray düşmanı federasyon ve kurulları..

Galatasarayda aldığı paranın hakkını vermeyen sahada Formasını giydiği takımın haklarını korumayan ruhsuzlar ordusu futbolcular..

Ve an çok koyanda egosunu,hırsını Galatasarayın menfeatinin önüne koyan Fatih terim.
Hepinize yazıklar olsun.Aslolan Galatasaray sözü palavradır.

Çıkmayın dedik başakşehir maçınada ses getiren bir tepki olsun.
Şimdi ne oldu koca Galatasarayı rezil ettiniz.
Rize maçı ve antepp maçı ağzına sçtılar takımın sesiniz çıkmadı.Şimdi ne oldu rezil herifler.
Herşey unutuldu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah belanı versin OKAAAANNNNN!!!!

Son dakikada yenen gole bak. Allah belanızı versin hepinizin!

jimmyle seneri oyuna soktun da ne oldu hocaaa???
Mesele soktukları değil sokmadiklari seri taylan belhanda 15 dkdir sürünüyor sahada bak yürüyor bile demiyorum.. ligin en bitik takimiyiz 3 gün arayla bu adamlar 180 dk mi ciksracak .. yine yalama oldu takım hoca olmuyorsa bak yoluna çocuk gibi topculars kusme

Bu kalecinin derhal lisansı yırtılmalı!

Adamlar topu sana veriyor zaten sen de top bende iyi oynuyorum zannediyorsun uyuyorsun çat çat 4 golü yiyorsun.

Pektemek bile gözüme büyük golcü gibi görünüyor. Nasıl bir yokluk içindeyiz oğlum biz.
Bizde olsaydı pektemek gol demek derdik :(

Bu sonuçla Fb'nin yeni hocasının Erol olduğu kesinleşti bizde vakit kaybetmeden Okan'a geçmeliyiz

Ben 40 yaşında çıksam bunlardan daha iyi oynarım..

3 gol yedirmem..Rakibi indiririm gene de yedirmem..

Bunu yapmam..

Şurda yazan insanların üzülmesi ve sinir olması aklıma gelir..Ciğerim patlayana kadar koşarım..

Tek 1 maç ulan sadece tek 1 maç..Atlan deve değil ki 40 maç seri yap demiyoruz ki..

Şunu kazanın.3. olun..

Ruhsuz beceriksizler.
Kimsenin taraftar umrunda değil ki

Ulan UEFA ya gidebilseydik bari. Üç beş kuruş gelir elde ederdik. Ülke puanını yukseltirdik

Geri
Üst Alt