⚽ SL 19/20 H:31 | Alanyaspor 4-1 Galatasaray | MS | 8 Temmuz

Albayrak şu anda ona alay ederek küfür eden Alanyaspor başkanına teşekkür ediyordur.

Emeği geçenlerin Allah belasını versin. Hoca da yeter artık lig 10 hafta daha uzasa küme düşüreceksin, İstifa da bir hizmettir hocam!

Bu arada hala yorumlarım moderatör onayı gerekiyor gerekçesiyle yayınlanmıyor. Ne bu saçmalık?

Gelecek maç Okan yerine kale boş kalsa,daha az gol yeriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yedekte Messi Ronaldo ve Icardi var. Hoca şener ve jimmyi sokuyor. Yapacağın işi öpeyim Hoca.

Erol bulut Mustafa pektemek ile 4 tane salladı haberin olsun. İcardi’yi Messi’yi almadı oyuna. Savunma yapmak için savunma yapmayın lütfen. Dünyada hiçbir hoca Şener’i almaz oyuna

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hala yönetim diyenlere gülüyorum kac haftadır mac öncesi sonra nerde o yöneticiler ?

Kaleci kesinlikle alalım, zaten altı tanesi kenarda oturmayacak mı önümüzdeki sene, Muslera döndükten sonra otursun kenarda.

Falcao' dan da benim hiç ümidim kalmadı, adam neredeyse ayak tırnaklarını keserken sakatlanacakmış da 3 hafta oynamayacakmış gibi geliyor.

Arapları saymaya bile lüzum görmüyorum.

Başarısız olunca Terim dışında herkes suçlu, başarılı olunca Terim'in eseri. Hadi ordan....

Ümidim birkaç transferle toparlanmak...
Birkaç transferle toparlanmak mı?!..En az 8-9 tane güvendiğin adam var demek takımda?..Kim ola ki onlar?!..Mevkilerinde ilk yedek olabileceklerle bile o sayıda adam göremiyorum maalesef. Umarım ben yanılıyorumdur...

Anlamıyorum arkadaş Fatih hocayı sadece bir tek taktik mi biliyor acaba. Tamam iyi giden bir taktiğin vardı ama elinde oyuncu kalmadı gerçekten zor durumda takım, sende o anki takımın durumuna göre taktik uygula ya zaten hep aynı taktik ile oynayacak ise takım ozaman kendileri oynar her maç, bir etki et ya duruma göre strateji geliştir. :(

Geri
Üst Alt