- 1 Haziran 2015
- 27.509
- 19.089
- 2.148
ekibimizi yine marizlediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ülke puanını en son biz ne zaman yükselttik? Geçelim onları.Ulan UEFA ya gidebilseydik bari. Üç beş kuruş gelir elde ederdik. Ülke puanını yukseltirdik
Yedekte Messi Ronaldo ve Icardi var. Hoca şener ve jimmyi sokuyor. Yapacağın işi öpeyim Hoca.
Hic sokmam cocuklar.idare edin derim hic degilse 2-1 biterdi macYedekte Messi Ronaldo ve Icardi var. Hoca şener ve jimmyi sokuyor. Yapacağın işi öpeyim Hoca.
Ülke puanının yükseltmek ve biz ? Son yıllarda %90 oranla Avrupa maçlarını kaybediyoruz. İnşAllah 7. oluruzda Avrupada yine rezil rüsva olmayız.Ulan UEFA ya gidebilseydik bari. Üç beş kuruş gelir elde ederdik. Ülke puanını yukseltirdik
Birkaç transferle toparlanmak mı?!..En az 8-9 tane güvendiğin adam var demek takımda?..Kim ola ki onlar?!..Mevkilerinde ilk yedek olabileceklerle bile o sayıda adam göremiyorum maalesef. Umarım ben yanılıyorumdur...Ümidim birkaç transferle toparlanmak...
Ama orda titanic batıyor hocamTitanicin kaptani gibi gemiyi kiyiya yanastirma pesinde hoca.