SL 19/20 H:31 | Başakşehir 2-0 Denizlispor | MS | 7 Temmuz

rodallega biz olsak atmıştı 2sinide

niye itici takım rtaş adamlar topunu oynuyo yav

Yav sahtekarlar, çirkefler, hele Aleksic o kadar çirkef ki her maç en az 2-3 kere rakipleri sakatlayacak harekete girişip kazayla oldu triplerine giriyor. Millet Trabzon'a karşı gidiyorlar diye geçen yılın Fenerlileri gibi bir desteğe girişmiş de benim için son 2 yıldaki aynı itici, iktidar takımı. Hatta itici ama basiretsiz Avcı'dan, şaibeli ve overrated Okan'a geçiş yaparak level atladılar bile diyebilirim. Evlat olsa sevilmeyecek bir ekip.

Trabzonu şampiyon yaptık helal bize.ulan bari başaka da yenilseydik reziller

visca şampiyonluk maçlarında yok olup gidiyor tam bir loser

Yav sahtekarlar, çirkefler, hele Aleksic o kadar çirkef ki her maç en az 2-3 kere rakipleri sakatlayacak harekete girişip kazayla oldu triplerine giriyor. Millet Trabzon'a karşı gidiyorlar diye geçen yılın Fenerlileri gibi bir desteğe girişmiş de benim için son 2 yıldaki aynı itici, iktidar takımı. Hatta itici ama basiretsiz Avcı'dan, şaibeli ve overrated Okan'a geçiş yaparak level atladılar bile diyebilirim. Evlat olsa sevilmeyecek bir ekip.
bence çok abartıyorsunuz

Başak oynasanıza lan

irfan can bizim selçuktan ilk iki senesinden tabiki daha kötü bir oyuncu bence

Deplasmanda Basakla berabere kalarak ve evimizde Trabzona yenilerek şampiyonluğu Trabzona hediye ettik resmen

Oğlum kimden yanasınız acaba

yanarim yanarim Mustafa Yumlu futbolcu oldu ben olamadim ona yanarim

Geri
Üst Alt