SL 19/20 H:31 | Başakşehir 2-0 Denizlispor | MS | 7 Temmuz

Sizin aksinize Ts sampiyon olsun istiyorum. Tum Turkiye rahatlar, futboldaki gerilim azalir. Hakikaten gerilimden biktim

Hasan ali kaldirim da yapmisti ayni pozisyon neredeyse, orda devam, burda penalti. Oh ne güzel dünya, kebap!!

Sizin aksinize Ts sampiyon olsun istiyorum. Tum Turkiye rahatlar, futboldaki gerilim azalir. Hakikaten gerilimden biktim
Seneye de Bursa çıkarsa Bursa'yı yapalım olur mu? Adamlar şampiyon olup da küme düşen tek camia. Onlar da geriliyordur, bence 12.yılın hatrına Bursa şampiyon yapılsın.

Hani yarışta fener olsa eğlencesine yapılır ama ha başak ha ts 2 Anadolu kulübü altı üstü.. ts kim ki biz ona kinlenip şampiyonluğunu görmek istemeyelim .
trabzon'un adam yerine konulması tuhaf geliyor

Hamzalı sezon Muslera'ya yaptıkları, geçen sezonki 3-1'lik maçtan sonra yapılan açıklamalar, bize olan nefretlerinin Fener'e olan nefretlerinden fazla olması, eğer şampiyon olurlarsa kafa ütüleyecek olmalarından dolayı Başak açık ara daha sempatik geliyor. Göksel'i 2 hafta dinleriz sadece o kadar.

Açıkçası biz olamadıktan sonra başakın yada lazların şampiyonluğuna sevinecek değilim.2 side birbirinden beter leş gibi takımlar.Başak olursa tek avantajı sağlık açısından olur.Hamsi malları coronayı yükseltir sevinc gösterilerinde.

ŞAAAAAAAAMPİYONLUK YARINLARAA KALDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII GÖRDÜN MÜ HAMSİ AA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geri
Üst Alt