- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
skor konyaya yarar mi kanka yoksa 2 yide atalim mi? @Ünsal Vardar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konya da kazanmaliskor konyaya yarar mi kanka yoksa 2 yide atalim mi? @Ünsal Vardar
En az onlar kadar kötü Denizlispor a da 5 puan bıraktık ama oyun olarak muhteşemiz!?Rize ligin en kötü takimi ve bu leşlere yenildik
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünkü kuraldan sonra en az 5 milyondan vitrine koyarlar kesin.Hasan Hüseyin'i izlerken mest oldum, yürüyerek çalım atabilme yeteneği var. Kulübümüzde yer almasında sakınca yoktur.![]()
Ankaragücü, antep daha niceleriEn az onlar kadar kötü Denizlispor a da 5 puan bıraktık ama oyun olarak muhteşemiz!?
hakem de kayserili ali palabıyık şaşırmadık
3 puanEn az onlar kadar kötü Denizlispor a da 5 puan bıraktık ama oyun olarak muhteşemiz!?
Başkanınız maç sonrası silahım olsa vururdum desin,anca bizim maçtan sonra esip gürlüyorhakem de kayserili ali palabıyık şaşırmadık
yedekteBizim ortasahayı felç eden diomande mi nedir o herif nerede ?
Biz denizliyi arenada yenmedik mi yav.ben mi yanlış hatırlıyorumEn az onlar kadar kötü Denizlispor a da 5 puan bıraktık ama oyun olarak muhteşemiz!?
Biz o kadar reziliz ki rakipteki kazmaları topçu olarak görüyoruz.
bundan öncekiler de diyodu abartılacak bi söylem değil burada işler öyle yürüyoBaşkanınız maç sonrası silahım olsa vururdum desin,anca bizim maçtan sonra esip gürlüyor
Sorun bu adamın Galatasaray düşmanlığı yapması,başka maçta takımı doğranınca niyeyse bu kabadayılığını göremiyoruzbundan öncekiler de diyodu abartılacak bi söylem değil burada işler öyle yürüyo