SL 19/20 H:31 | Trabzonspor 2-2 Antalyaspor | MS | 8 Temmuz

Trabzon'un ilk penaltısını yeni gördüm. Allah belasını versin bu hakemlerin de, organizasyonun da. Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama şu şartlarda Göksel'in Başak'ı Allah'ın adaleti gereği şampiyon bitirmek durumunda sezonu. İkisi de itici, ikisi de proje takımı, ikisi de şaibeli ama bu yıl bu şerefsizlere yapılan kaktırma 2011 Fener'den beri kimsey yapılmamıştır.

Su maci gördükten sonra Ts %90 sampiyon diyebilirim.

Turuncuuuuuuuuuu

Trabzon'un ilk penaltısını yeni gördüm. Allah belasını versin bu hakemlerin de, organizasyonun da. Bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama şu şartlarda Göksel'in Başak'ı Allah'ın adaleti gereği şampiyon bitirmek durumunda sezonu. İkisi de itici, ikisi de proje takımı, ikisi de şaibeli ama bu yıl bu şerefsizlere yapılan kaktırma 2011 Fener'den beri kimsey yapılmamıştır.

Bu Var iyice nefret ettirdi.Futbol temas oyunundan çıktı.Sadece ofsaytlara yarasa yeter.

Olmayan penaltı ve ofsaytı geçtim Ndiaye penaltı yapıyor kart yok, rakibe dalıyor kart yok. Antalyalılara kart göstermek için fırsat kolluyor. Sezon boyunca bize de aynısı oldu. Majör kararlardaki tutarsızlıkları yetmezmiş gibi faul ve kartlarla ayrıca doğruyorlar.
Bu sezon hemen bütün hakemler çok formda. Verdikleri kararlarla takımları sindiriyorlar. İstedikleri takıma puan ve maç kazandırıp istedikleri oyuncuları cezalı duruma düşürüyorlar.

bir dün başak'a verilmeyen penaltıya bak bir de 2 haftadır ts'nin aldığı bedava penaltılara bak

Geri
Üst Alt