SL 19/20 H:32 | Fenerbahçe 1-2 Sivasspor | MS | 12 Temmuz

mhy sike yapiyo la. Emre K. bunu kurtariyor

mhy için keşke fıyat arttırsak son gune kadar bekletip piç gibi ortada bıraksak

Beleşoglu sivasa karsiy bisey yapamaz. Sivas diri takim, beles oglunu diri diri yerler.

Maç kaç kaçtan,kaç kaç oldu?

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Ömer farouk yetenekli cocuk

Ağa bu çocuk için son 20 yılın en büyük yeteneği diyorlar ben de meraktan 2 kez izledim cidden acayip bir topçu yeteneği geçtim çocuğun oyun aklı çok farklı yaşıtlarından. Tabi şu an gelecegiyle ilgili yorum yapmak için çok erken epey sular akar

şike deyince akla ilk gelen şeref yoksunu kulübe layik şikeci bir futbolcu iştre karşınızda mert hakan yandaş denilen şikeci

appindangoye hallaç pamuğu gibi attı çocuğu 🥰

2. yarı kötü de ilk yarı yarışın ucundan içinde kaldıysak bu adam ve Adem'in ultra ekstra performansı yüzünden yav. Yapma etme. Hoş Ömer'in o performansı 1 sezona yayacak adam da gayet fayda sağlar ama biz bu kadar para ve emek harcayacak birini alacaksak kapalı savunmaya karşı da daha fark yaratacak bir herif olmalı diye düşünüyorum.
Tamamda ömer o performansı kanatta vermedi işte olay o kanatta akınsoftun robotunu koysak daha etkili olur.

Biyik devreye giriyor karikoyde 2. Yarilarda sahneye cikan biri

Ağa bu çocuk için son 20 yılın en büyük yeteneği diyorlar ben de meraktan 2 kez izledim cidden acayip bir topçu yeteneği geçtim çocuğun oyun aklı çok farklı yaşıtlarından. Tabi şu an gelecegiyle ilgili yorum yapmak için çok erken epey sular akar

Merihle yaptıkları hatayı bu sefer yapmazlar diye düşünüyorum ama bulunduğu kulüp fenerbahçe...

fenere mutlaka 9 numara golcü lazım vedat second strıker tarzında top dagıtan adam

herif kendi ayağını burkuyor ama faul :ddddddddddddddddddddddd

Tamamda ömer o performansı kanatta vermedi işte olay o kanatta akınsoftun robotunu koysak daha etkili olur.

Doğru söylüyorsun, sol iç oynuyordu daha ziyade. Adam sürekli pozisyon gereği sol kanada deplase olduğu için öyle kalmış aklımda. Maşallah Onye de o kadar iz bırakmış ki bu gelişinde adamın varlığını unutmuşum. Ama genel mantığımın arkasındayım. Dediğim gibi transfer yarışı diye büyük paralara gelirse pişman olma ihtimalimiz hayli yüksek. 900-1 milyon euro + makul bir imza parasına ise kaçırılmayacak potansiyel pek tabii.

Geri
Üst Alt