SL 19/20 H:32 | Fenerbahçe 1-2 Sivasspor | MS | 12 Temmuz

Bildiğim kadarıyla toplam 5 takım gidiyor Avrupa’ya
2 ŞL
3 AL
O yüzden 6. Avrupa’ya gidemiyor Trabzon kupayı alırsa 5. Gidiyor Alanya alırsa 3. Ve 4. olan gidiyor sadece...

trabzon'un cezası onanırsa 6. olan takıma da sıra gelebilir. ama kupayı trabzon almalı bu ihtimal için. ya da alanya alacaksa 4 ya da 5 bitirip direkt hak kazanmalı. o durumda kupa hakkı alt sıradakine devredecek.

1-başak cl
2-ts ceza
3-cl ön eleme
4- al
5- al
6- kupadan ötürü gelen al bileti

Emre iyi de açık alan topçusu gibi. Bilhassa sol kanatta oynadığını farz edelim, ilk yarı Ömer Bayram'ın bize verdiği katkıdan daha çok ne verebilir mesela? Bize gelirse mümkün mertebe sağ açık oynamalı. Ancak o zaman kapalı savunmalara karşı hem bireysel yeteneği, hem de şut tehdidinden faydalanabiliriz. Sol kanat oynayacaksa büyük büyük maaşlara, imza paralarına gerek yok, altında kalma ihtimali yüksek.

Günün futbolunda esas fark yaratan Mert Hakan tarzı herifler. Savunması benzer örneklerine göre biraz ofsayt ama kanatlara akabilmesi, sürekli ceza sahası içinde gol kovalaması, duran top kullanması filan çok önemli özellikler. Ben Emre'nin şu şartlarda Mert'ten çok daha ucuza geleceğini sanmıyorum, eğer aralarında illa bir tercih yapacaksak sabaha kadar Mert Hakan'ı tercih ederim.

Sergen fena çakar bunlara yaw

sıvas en son cl ön elemesı oynadıgında belcıkalı bır takımdan fark yemıstı galıba yıne aynısı olacak

Fener sivas maçı berabere bitsin Beşiktaş ve Alanya puan kaybetsin biz son iki maçı alırsak 3. Olup şampiyonlar ligine gideriz

3.olamazsak hiç gitmemek daha iyi. 2-3 ön eleme oynamak gerçekten çok zorlayıcı. Avrupa Liginde ön elemeleri geçip ligde şampiyon olan takım var mı?

Anadolu takımları zaten direkt düşüyor. Hiç gerek yok.

Ulan Ankara'ya yenilmemize rağmen diğer takımlar sayesinde son iki maçta halen şampiyonlar ligi ümidini koruyoruz bu nasıl patetes ligi

Emre iyi de açık alan topçusu gibi. Bilhassa sol kanatta oynadığını farz edelim, ilk yarı Ömer Bayram'ın bize verdiği katkıdan daha çok ne verebilir mesela? Bize gelirse mümkün mertebe sağ açık oynamalı. Ancak o zaman kapalı savunmalara karşı hem bireysel yeteneği, hem de şut tehdidinden faydalanabiliriz. Sol kanat oynayacaksa büyük büyük maaşlara, imza paralarına gerek yok, altında kalma ihtimali yüksek.

Günün futbolunda esas fark yaratan Mert Hakan tarzı herifler. Savunması benzer örneklerine göre biraz ofsayt ama kanatlara akabilmesi, sürekli ceza sahası içinde gol kovalaması, duran top kullanması filan çok önemli özellikler. Ben Emre'nin şu şartlarda Mert'ten çok daha ucuza geleceğini sanmıyorum, eğer aralarında illa bir tercih yapacaksak sabaha kadar Mert Hakan'ı tercih ederim.
Ömerden kanat performansı alamıyoruz ki tenekeyi koysan etkili olur

Ulan Ankara'ya yenilmemize rağmen diğer takımlar sayesinde son iki maçta halen şampiyonlar ligi ümidini koruyoruz bu nasıl patetes ligi

2 sene önce şlde namağlup lider çıkan bjk 71 puan alıp 4.olmuştu. Bu sene başakşehir dahil hiç iyi takım yok. Herkes kötünün iyisi.

Kadro kalitesi çok düştü.

Geri
Üst Alt