Ersin Kaçar
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.395
- 1.405
- 1.723
Biz bile yendik bunları kadıköyde 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildiğim kadarıyla toplam 5 takım gidiyor Avrupa’ya
2 ŞL
3 AL
O yüzden 6. Avrupa’ya gidemiyor Trabzon kupayı alırsa 5. Gidiyor Alanya alırsa 3. Ve 4. olan gidiyor sadece...
Trabzon'un Avrupa cezasi var
Zannetmiyorum.CAS’dan dönecek gibi...
Zannetmiyorum.
Sergen fena çakar bunlara yaw
Fener sivas maçı berabere bitsin Beşiktaş ve Alanya puan kaybetsin biz son iki maçı alırsak 3. Olup şampiyonlar ligine gideriz
Kolpa o biraz ya bu sezon her derbide ezildilerO is hic belli olmaz, Fener derbylerde 180 derece farkli oynuyor.
Sergen fena çakar bunlara yaw
Ömerden kanat performansı alamıyoruz ki tenekeyi koysan etkili olurEmre iyi de açık alan topçusu gibi. Bilhassa sol kanatta oynadığını farz edelim, ilk yarı Ömer Bayram'ın bize verdiği katkıdan daha çok ne verebilir mesela? Bize gelirse mümkün mertebe sağ açık oynamalı. Ancak o zaman kapalı savunmalara karşı hem bireysel yeteneği, hem de şut tehdidinden faydalanabiliriz. Sol kanat oynayacaksa büyük büyük maaşlara, imza paralarına gerek yok, altında kalma ihtimali yüksek.
Günün futbolunda esas fark yaratan Mert Hakan tarzı herifler. Savunması benzer örneklerine göre biraz ofsayt ama kanatlara akabilmesi, sürekli ceza sahası içinde gol kovalaması, duran top kullanması filan çok önemli özellikler. Ben Emre'nin şu şartlarda Mert'ten çok daha ucuza geleceğini sanmıyorum, eğer aralarında illa bir tercih yapacaksak sabaha kadar Mert Hakan'ı tercih ederim.
Ulan Ankara'ya yenilmemize rağmen diğer takımlar sayesinde son iki maçta halen şampiyonlar ligi ümidini koruyoruz bu nasıl patetes ligi
antalya ve göztepe bizi bozuk para gibi harcar.antalya bızı hasat eder artık 7. olduk kabullenelım bunu