konyada gol atacak futbolcu yok ya 0-0 bıter ya 0-1

02334c0ad54.jpeg

Bayadir sampiyonluk yarisinin bu kadar heyecansiz kume dusme potasininda bu kadar heyecanli oldugu lig goruyorum

bir kez daha gorduk ki ozelikle son 3 hafta kume dusme hattiyla oynayan sampiyonluk adaylari genelde ziciyor. Adeta yangin yeri adamlar cheat acip oynuyorlar gibi

Bu arada sunuda belirtmek isterim ki saka gibi olay bjk muhtemelen 3. Olacak bu sene. Bizse 5.likten yukari gidemeyecez gibi. 6. Olma ihtimalimizde var pek tabi

Ben ne dediysem çıktı. Haftaya Başak şampiyon olur. Konya deplasmanda Trabzondan bir puan alır.

Abi sen bu işi biliyorsun. Dun düğün yaptik ve altin/döviz birikti. Ne yapalim? nereye yatirim yapalim? Bu konjunkturde neler olur? Aya sofyanin cami olmasi. Trump'un maske takmaya baslamasi borsaları nasil etkiler? Arap devletleri petrol uretimini dusurecekmis. Petrol a mi yönelsek?

Abi sen bu işi biliyorsun. Dun düğün yaptik ve altin/döviz birikti. Ne yapalim? nereye yatirim yapalim? Bu konjunkturde neler olur? Aya sofyanin cami olmasi. Trump'un maske takmaya baslamasi borsaları nasil etkiler? Arap devletleri petrol uretimini dusurecekmis. Petrol a mi yönelsek?
hoppp dedik.

o benim tahmincim git necmiden tüyo all

Iki sampiuon adayinida izledim tamam biz bu sene cok kotuyuz ama o sampiyonluk maclarina biz ciksaydik o topu isira isira atardik golu.
Dedi ve bjk,Rize,Antep,Başak,hamsi maçlarında atamadı.

O golleri seyirci attırıyor seyirci daha ötesi yok...

Geri
Üst Alt