Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konya birazdan 3. golü bulur.

Bu sene kimi tutsak yaprak sarmasını yiyiyor.taraftar olarak ligi bükmeyi bırakmalıyız bence artık

2005te trabzonu yenmemeliydik,onun diyetidir belki.o macta trabzonu tuttum ben,fener şampiyon olsun istemiyodumTs şampiyon olursa yatsın kalksın Gs ye dua etsin. Önce başaktan puan aldık sonra adamlara hiç yoktan maçı hediye ettik 3 puanı. Şimdide Bülent kaptan can suyu oldu.
Rizeyi ligde tuttuk trabzonu şampiyon yaptık ligin içine ettik kısaca.dünya spor tarihi böyle bişey görmedi .cenabet of the all time.coatTs şampiyon olursa yatsın kalksın Gs ye dua etsin. Önce başaktan puan aldık sonra adamlara hiç yoktan maçı hediye ettik 3 puanı. Şimdide Bülent kaptan can suyu oldu.
Kırmızı Şeytanların maçına geçiyorum. Kaçırılmaz.Çoğunluk bu maçı izliyor anlaşılan
Valla ben YM-BJK maçını izliyorum. Şu skora bak, rezalet.Çoğunluk bu maçı izliyor anlaşılan
Rizeye puan vermedi. Yendi.başak bu sezon hiç 3 gol yedi mi ?
şampiyonluk stresine girmişler anlaşılan.
bülent hocaya da aferinn yani rizeye puan ver sonra şampiyonu yen.
yuh sana kaptan
Şu Miya'nin oynadığı topa bak birde bizim vitaminsiz Emre'nin oynadığı topa bak.
Eminim Miya Emre'nin 4te1'i ücret bile almıyordur
Başakşehirli oyuncular maça gelmeden kazanırız havasına girdikleri için paket oldular .