Keşke Seri, N'Diyaye gibi Stamina ve mücadeleci olsaydı. Tadından yenmez di.

Gerçi öyle oyucnu almak / bulmak kolay değil.

Bize psikopat / sıcak kanlı oyuncular lazım...

Adam resmen 8 numara oynamak istemiyor defans önünde oynayacağım diyor ama mücadele de etmeyeceğim diyor.

Yani komedi resmen ulan madem öyle 8 oyna arkana CDM koyalım. Bu nasıl iştir akıl mantık almıyor? Acayip sinirleniyorum.

Umarım seneye bu ruhsuz herifle oynamayız yoksa yine gelen geçen hanı olur orta saha. Rakipteki Fredy yarım saatte 4 defa ceza sahamıza girdi biri de gol oldu. Adam dinamik, hem ilerde hem geride basıyor.

bir takimin gol umutlari mac satip ihtarname ceken 1i kel ve koca götlü olmak üzere iki arap asilli topcu ve anadolu kulüplerinde hatiri sayilir bir süre sol kanat olarak harcanan 32 yasindaki yerli anadolu forvetiyse fazla gol beklemeyin derim.

Ulan keske devre arasi Jahovic'i alsaydik, gittik sakat adami takimda tuttuk

Herkes Linnes yazıyor, katılıyorum kötü oynuyor uzun süredir peki soruyorum

-iyi oynayan var mı
-bu adam gayet iyi iken sözleşme uzatıldı hepimiz iyi oldu dedik, adamın sözleşmesi donduruldu 6 ay oynamadı, başka yere de gönderilmedi tribünde oturdu
-sonra da malum 3 ay pandemi hikayesi

Ya ne olacaktı ki, adam makine mi

Suçlu idari ve teknik yönetimdir, bu takımı kuran da, kadro mühendisliği yapamayan da, kullanmayacağı adamları ne satabilen, ne kiraya verebilen ne de verdiklerinin oynamasını sağlayamanlardır

Geri
Üst Alt