Allah belanizi versin siz bu formayi hakediyorsunuz hee muslera mariano nagatomo belhanda babel birdaha forma verinin de allah belasini versin

Fenerbahçenin kafasına sıçayım ben bu kadar boktan bi Galatasarayı yenemedikleri için.Bu kadar saçma bi takımı yenemedi aptal herifler.Şu kadro değeri 135 milyonmuş sizin oynatacağınız futbola sokayım ben yazıklar olsun şu takımı şöyle oynatanlara.Fatih Terim de gitsin sezon sonunda kimle kavga ediyosa etsin.Yeter be bok gibi oynuyoruz şu hale bak ya.Bu kadar ne yaptığını bilmez bu kadar laubali bi topluluk yoktur heralde takım demeye dilim varmıyo ya.

şu oyunculara maçtan önce desen ki çıkın ve sahada sersem tavuk gibi dolaşın
yemin ederim bu kadar kötü oynayamazlar

Bu macin net kazanani var, oyun olarak, skora bakmayin. Yaziklar olsun.

Tesekkurler Terim.

Teknik heyet vakit kaybetmeden degistirilmeli. Sampiyonluk icin degil iyi futbol icin. Bu takim Hamza ile hatta teknik adamsizda sampiyon oldu. Ama en azindan senede 15 mac top oynardi. 3.uncu yila gidiyoruz top oynamadik. Sikeciler maci bizden cok haketti.

yönetim forvet almadı transfer yapamadı diye laf sokuyodun hoca adamlar süper transferler yaptı oynattığın futbola bak al hemşerilerini defol git

5 sezondur içeride tek galibiyet yok bunlara karsi yazik günah yav

Yine bir 0-0 cuneyt maci
2. yari oynandi mi Allah askina
2. Yari baski yaptik hemen düt düt uyduruk dudukler
Vermedigi penaltiyi akademide okutsunlar nasil hakem olunmaz diye

Nando son anda cekmeseydi facia yasamistik. Dogru cikti mal bi roundhouse kick denedi

Geri
Üst Alt