Bu maçın gizli kahramanı Ömer Bayram olabilir. Oynaması gerektiğini düşünüyorum.

sent via GSC

Malatya maçında ikinci yarı oyunu vermemizin en önemli sebebi bence Ömer'in sol beke cekilmesiydi. Bu şekilde orta saha direncinden önce sol bek direncini kaybettik ama bu da Ömer'in suçu değildi. İlk yarı Babel den daha fazla Ömer yardım ediyordu Nagaya. Bu yüzden bence fener maçında nzonzi, Ömer, seri (belhanda dönemez bence) oynamalı. Hatta bu maç özelinde marcao yerine donk olmalı. Vedata şişirmenin tek oyun planları olacağına eminim.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Donk ve Lemina tribüne, Andone yedek kulübesine

________________Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
________________Nzonzi
Feghouli ____Seri __Belhanda__ Babel
________________Falcao

Değişiklikler: Dk:60' Babel ----- Ömer Bayram
-------------- Dk:70' Feghouli -- Emre Mor
-------------- Dk:80' Falcao ----- Andone

belhanda oynayacaksa şöyle oynasın orta 3lüyü bozmayalım

nzonzi
feg seri ömer belhoid

s-50dda058c41dd7b54ba141dc18de1ff83791166e.webp

ruh halimiz boyle olmali

Yenilsek bile Allahu Ekber nidaları ile saldırırken yeniliriz umarım artık pısırık bir derbi daha izlemek istemiyorum gerekirse topyekûn hücum edelim ve kontradan gol yiyelim ama hücum edelim artık. Kendi sahamızda top çeviren salak takıma hayır.

Yenilsek bile Allahu Ekber nidaları ile saldırırken yeniliriz umarım artık pısırık bir derbi daha izlemek istemiyorum gerekirse topyekûn hücum edelim ve kontradan gol yiyelim ama hücum edelim artık. Kendi sahamızda top çeviren salak takıma hayır.

İlk yarı bitmeden 1 belki 2 gol atarız. Devre arasında oyunculara bir şey olur defansa çekilerek başlarız ve golü yeriz. Özetle geçen seneki maçın kopyasını yaşarız.

IMG_3795.webp

Maça bir şekilde damga vuracak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt