Bence Belhanda ve Mariano trubunde olacak.Şener ve Andone oynar diye dusunuyorum.

Maçın kilit adamı nzonzi. Emre ve kruseyi cok iyi kesecek bunu görebiliyorum, ortadan atak yemeyiz bekler de mallık yapmazsa mac fenerin sahasında oynanacak. Kapalı bi takıma karşı emre mor dar alandaki cabuklugu ve tekniğiyle pozisyon yaratabilir, soso ayagi iyi akilli adam sağ tarafta sıkıntı olmaz da solda babel tekel. Yerine koyacagimiz adam yok, uzaktan şutlarına ihtiyacımız var. Falcaodan pek bir sey beklemiyorum karambol pozisyonlardaki ustaligini konusturursa 1 golü var

Belhanda en formda halinde bile derbilerde ya kart görmüş ya da sahadan silinmişti.Maske ile oynatıp Seri’yi oynatmamak çok saçma bir karar olur.

Yine belhanda belhanda diye başlanmış.Adam oynamıyor takım kaleye gidemiyor işte.Çalım atan oyuncu yok takımda.Fatih hoca bizden az biliyor herhalde kendisine ihtiyacımız var derken.

Lan tam o saat de düğünde olacağım.
Şansıma ..

Belhanda iyidir iyi.. Seri gibi sümsük gibi oynamaz ısırır..

O kadar da gömmeyin Belhanda'yı.. Sağ tarafı .. Feg-Belhanda-Mariano çökertecektir.

Belhanda iyidir iyi.. Seri gibi sümsük gibi oynamaz ısırır..

O kadar da gömmeyin Belhanda'yı.. Sağ tarafı .. Feg-Belhanda-Mariano çökertecektir.

serinin oyun tarzı öyle değil zaten.Oyunu sete çevirirsen ısırmasına da gerek yok.

Hoca bildiğimiz hocaysa hepimizi bu maçta sürpriz bekliyor. Ya 4-4-2 çıkacağız ya hiç beklemediğimiz bir isim kesik yiyecek yerine ilginç bir isim oynayacak. Taylan ya da Ömer ortada başlarsa şaşırmam.

Moses+ garry out

Altay
İsla Zanka Jailson HAK
Emre Gustavo
Dirar Kruse deniz
muriqi

Dirarin golunu goruyorum zaten

Geri
Üst Alt