Taraftara büyük iş düşüyor. Nefret ettiğim ışık şov bilmem ne bizi salaklaştırıyor maç sırasında. Tezahürat da uyutuyor artık. Yapılması gereken ağır bi ıslık baskısı. Fener yıllardır bunu uyguluyor Kadıköyde. Aşırı ıslık sesi topa sahip olan takımın konsantresini yerle bir ediyor.

55915.jpg

Alternatif olarak düşünebileceğimiz bir kadro, Belhanda işi zor Lemina hazır değil Babel baya formsuz bu kadro çok mantıklı.
Emre Mor 4-4-2 oyuncusu değil. Geri dönmez Nagatomo'ya anime yaparlar sol kulvarda.

Ayrıca Nzonzi orta sahada tandemli oynayamaz. Muhakkak tek olmalı.

——-falcao——andone

-ömer—nzonzi——seri—feg

-naga—-donk—-luyi——mariano

Çıkmalıyız

Taraftara büyük iş düşüyor. Nefret ettiğim ışık şov bilmem ne bizi salaklaştırıyor maç sırasında. Tezahürat da uyutuyor artık. Yapılması gereken ağır bi ıslık baskısı. Fener yıllardır bunu uyguluyor Kadıköyde. Aşırı ıslık sesi topa sahip olan takımın konsantresini yerle bir ediyor.

Kasımpaşa maçının ilk yarısında müthiş bi taraftar vardı. Islıktan ben bile tv sesini kısmıştım

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Maç öncesi CL müziği,maç içerisinde öne geçince oley çekmeler ve hatta mümkünse koreografi bile olmasın.Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım.Yendikten sonra dalgamızı geçeriz.

Dobçularımızın alayı edebiyat yapıyor. Cacık olmaz bu sene bunlardan. Bir kaç tanesi hariç çoğu ilgi delisi.

Babel'in oynadığı maçı kazanma ihtimalimiz düşük

Mümkünse Babel'siz kadrolar yapın

geçen sene malatya'da topa değmeden 3 yiyip fener karşısında 2-0'dan neredeyse yeniliyorduk ve deste deste sakat-cezalı verdik. ama buradaki ilerigörüşlü çocuklara göre bu maçta kazanamazsak olay bitecekmiş. neyse ki hoca taraftar gibi zavallı değil.

--------------Altay-------------

Ozan----Zanka----Rami----Dirar

-----Jailson-Emre-Gustavo-------

Deniz --------Vedat--------Ferdi

Su kadroya bakin. Yemin ederim Anadolu takimi kadrosu gibi. Hele on taraf...

Su kadrodan Emre'yi cikart, kume dusmeme mucadelesi verir.

Yerli Karius Altay
Saatli bomba stoperler
Sag beki sag bek olmayan Ozan
Sol beki sol bek olmayan Dirar
Kanatlarda Deniz balonu ve Ferdi

Su takimi yenemezsiniz istifa edin gidin.

Malatya'nin hucum hatti daha tehlikeliydi lan dun.

---------------Muslera----------------

Sener---Luyindama---Marcao---Nagatomo

-------Seri-----Ömer-----Nzonzi--------

--------------Feghouli-----------------

----------Falcao-------Andone----------

FT'nin akli varsa bu maca cift forvet cikar. FB'nin stoperleri topla cikamayan, agir, saatli bomba stoperler.

Alanya FB'nin defansa basip patates etti.

Andone defans arkasina yapacagi kosular ve onde pres ile FB defansini baya sikintiya sokar. Rakip stoperleri Andone'nin sirtina ver, Falcao free takilsin.

Aram açık değil bizim mazimiz çok eski öyle bir şey olamaz ama ben sevdiğim adamları da eleştiririm. Daima objektiflikten yanayım. Siz sürekli bir kutuplaştırma ve kategorizasyon peşindesiniz.

Bir kişiyi bir belledin mi yandı he,ben aylardır ne dedim de kutuplaştırma kategorizasyon yaratacak bunu söyledin şimdi

Geri
Üst Alt