fazla basit dusundugun icin basit cumle kurmus olmayasin
kaldi ki kurdugun basit cumleyi kendin anlamamissin maci hak edecek futbol oynamamizin sebebini 3lu defansa yormussun ben de 20 dk oynamistik sadece dedim yani maci hakedecek top oynamadik sozune karsit bir ifade kurmadim, kotu oynamamizin 3lu defansa yorulmasina yanlis demeye getirdim macin 70 dksinda 4lu defans oynadigimiz icin. ayriyetten hakem hatalarinin oynanan futbolla ilgisini pek kuramadim mac 0-0sa ve net penaltin verilmiyorsa oynanan topa bakmak garipmis. bi daha da salak salak triplere girmemeni rica edecegim basit cumle fln. senin 10 saatte kurdugun basit cumleyi 2 dkda tuvalette cikaririm evlat
Basit cümleydi Cund bomboş bir roman yazacağını düşünmemiştim ayrıca sen kimsin tribe gireceğim işine bak. Senin gibi forum avareli birisinden bunları duymak komik ama salak malak gibi ezikçe işlere girmem senin gibi zamanım bu kadar kıymetsiz değil.

Son düzenleme:
Sonucu veriyorum gençler ,2-0 alacaz maçı içime doğdu.

Leş gibi oynamıştık işte 3'lü saçma sapan bir kadro çıkmıştı sonra zoraki bir değişiklik ile karman çorman bir kadro ile maçta etkili olamamıştık, Gösterilen pozisyonda yardımcı hakem hatası var ama ben maçı hak edecek futbol oynamadık diyorum basit bir cümle.

Sacma raporlama yapmamaya ozen gosterelim.

Geri
Üst Alt