Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.678
- 21.759
- 2.643
Yakisikli cikmissin renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahce'nin bizi 6-0 yendigi maca istinaden boyle bir skor munasip olacaktir, ne tesaduftur ki o macta da teknik direktorumuz Fatih Terim idi.Kim yazmış diye bakmadan attım capsi ? Senden beklemiyordum. Adama sorarlar neden 6 ?
Ekli dosyayı görüntüle 62007
Basit cümleydi Cund bomboş bir roman yazacağını düşünmemiştim ayrıca sen kimsin tribe gireceğim işine bak. Senin gibi forum avareli birisinden bunları duymak komik ama salak malak gibi ezikçe işlere girmem senin gibi zamanım bu kadar kıymetsiz değil.
lan senin her tarafin zaman olsa ne olur raporcu seni, benetton tshirt giydin diye f1 pilotu olmayacagin gibi cumlenin sonuna artistlik yapip basit cumle yazinca da laf sokmus olmuyorsun. neyse iyi oldu yazdigin seni duzgun bi herif saniyodum ilk msjina karsi ciktigimda anladim milletin senle olan sorununu bundan boyle de basit cumlelerini teget gecerim hadi eyw fernando malonso seni
Bordo klavye detected neyse zamanım kıymetli demiştim yoksay butonu bunun için var thx GSC.
ahbab zamanı gelmedi miklavyesi bordo olan varsa senindir periodun heralde durduk yere gereksiz agresyon yarattigin icin
yoksayiyorsan da cok da bi tarafimda en azindan basit cumle kurdum anlamadiniz diye zirlayan bi velet msjlarimi gormemis olur bu da bir kazanc hadi bas git (gaza)
ahbab zamanı gelmedi mi
Ekli dosyayı görüntüle 62009
Mac cumartesi renkdas. Gunleri karistirip macı kacirmani istemem.Allah'ım mutlu bir pazar akşamı nasip et biz Galatasaraylılara.
korkak olmayın olm hep destek tam destek
fenerin anasını bellicez
.Psg maci bu mactan daha kolay bence
Nerelerdesin zurna