Bu arada diğer konuda gördüm doğum günün kutlu olsun :hat:

sent via GSC

bu gün ayin kaci? 26
kacinci aydayiz? 9
26-9= 17
17 Mayis 2000 de ne oldu? GS UEFA Kupasini aldi
Mayis kacinci ay? 5
17-5=12
Bugüne kadar Arenada Fenere karsi kac galibiyetimiz var? 4
12/4=3

3-0 lik galibiyetimiz hayirli olsun....

Olursa yine 2-0 one gecersek ve bu tataftar toplulumu yine ayni hatayi yaparsa..... İslak odunla doveceksin tumunu

Olursa yine 2-0 one gecersek ve bu tataftar toplulumu yine ayni hatayi yaparsa..... İslak odunla doveceksin tumunu
Niye hep taraftar sorumlu tutuluyor ki bu durumdan. Bu net bir şekilde kolaya kaçmaktır ve takımın buradaki suçunun üstünü örtmektir.

2-0 oldu diye sahada takım olarak vitesi düşürmeyi ve maçı soğutmak isteyip bunu beceremeyen takıma değinmek lazım daha çok.

Ilk defa olsa neyse, ne zaman öne geçsek direk mala bağlıyor bizim takım skoru koruyamıyor bocalıyor. Bu sorun da bu sezon devam ediyor ve daha da vahim bir seviyeye gelmiş durumda gibi maalesef.

sent via GSC

Moral bozuklugundan Pazar gununden beri ne gazete okudum, ne eksiye girdim ne haber izledim. Yani eger savas filan ciktiysa ve burada yazilmadiysa hala haberim yok, sag olsun forum sayesinde sigara yasagini ogrenmis olduk.
Su derbiyi kazanamazsak 1 ay daha kendime gelemem. Acikcasi eskiden bu kadar da degildim, forum ve Twitter hayati beni daha da holigan yapti :)

free for all, bir multiplayer oyunda herkesin tek oynaması, kimsenin kimsenin ally'i olmamasi
insan gözünde bulunan damarların durumlarını incelemek için kullanılan cihaz.
age of empires ii the conquerors'da özellikle zone matchmaking serverlarda oynanan bir oyun modu. açılımı bilindigi üzere free for all'dur.
ing. ks. fire fighting appliances
ing. ks. free fatty acids
forward freight agreement)
fusiform face area. beyinde yüzü algılamada rol alan bir bölge.

Biletler tükendi mi? Bana göre çok pahalı geldi 1500TL nedir arkadaş
Stad boş kalabilir böyle giderse

Geri
Üst Alt