Beyler benim passolig elime geçmedi ama uygulamada biletim gözüküyor. Bu tek girişlik passoyu staddan alabilirsiniz diyor. Çok kuyruk oluyor mu başka yerden alamammi maç öncesi.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Beyler benim passolig elime geçmedi ama uygulamada biletim gözüküyor. Bu tek girişlik passoyu staddan alabilirsiniz diyor. Çok kuyruk oluyor mu başka yerden alamammi maç öncesi.

buna gerek yok telefonuna passonun uygulamasını indir, programda barkod var onunla giriş yapabilirsin.
gerek yok pasolig kartına yani.

buna gerek yok telefonuna passonun uygulamasını indir, programda barkod var onunla giriş yapabilirsin.
gerek yok pasolig kartına yani.
Olmuyor kimlik onaylaması lazım. Kartım bugün kuryeye teslim edilmiş stad gişesinde teslim için.

Screenshot_20190927_122302_com.aktifbank.passo.webp

sahi fb nin alanya maci basvurusu ne oldu?

saka gibi ülke, her ota boka itiraz

Orta saha için haberlerde Ömer Bayram ismini görünce cinlerim tepeme çıkıyor, Kağıt üzerinde tarihin en iyi orta sahalarından birisini kurduk ama hala sol bek bozması Ömer yazılıyor en fazla yedek sol bek olur, Nzonzi ve Seri zaten kesin oynayacak hazırsa yanlarına Belhandayı koy eğer o hazır değilse Lemina'yı koy oda yeterli değilse Taylan'ı koy olmadı Feghouli'yi oraya çek Ömer nedir.

Derbi motivasyonumuz arttı.

İçim rahat etmiyor!

son yillarda bu kadar sabirsizlikla bekledigim baska bir derbi hatirlamiyorum.

Bizim takım böyle oynadıkça benim zaten şevkim kaçtı bide üstüne deprem.

çok ilginç bir maç olacak.

bir tarafta alamadığımız muriq, diğer tarafta beleşe aldığımız falcao

Yalı çocukları için gerçek dünyaya dönüş maçı, öyle bir koyacağız ki sesi Kadıköyden duyulacak en rahat hissettiğim derbi haftası.

Geri
Üst Alt