MUSLERA

MARIANO - LUYINDAMA - MARCAO - NAGATOMO

NZONZI

FEGHOULI - LEMINA - BELHANDA - BABEL

FALCAO

Sürpriz olmazsa kadro böyle çıkacaktır. Yapacağımız öncelikli şey olabildiğince hücum futbolu.​

Nasıl kalabalık arkadaş Gsstore olsun stad olsun tek geçişlik pass kart için full her yer.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

56131.jpg

Yedekler ; Okan - Şener - Ahmet - Ömer - Taylan - Lemina - Selçuk - Jimmy - Emre Mor - Adem

Donk konusunda açıkçası tereddütüm yok bu sezon oldukça kötü ama Andone için yapabilecek birşey yok yedekte Lemina olmalı Belhanda sakatlanırsa

Lemina yerine seri oynaması lazım.lemina hala fizik olarak hazır değil

O da olabilir ama Lemina ile başlayıp sonradan Seri veya Ömer'i tercih edebileceğini düşünüyorum. Lemina'nın fiziki yapısı ve savunma anlamında daha sağlam duruyor. En azından 50-60 dakika bir görecektir.

56131.jpg

Yedekler ; Okan - Şener - Ahmet - Ömer - Taylan - Lemina - Selçuk - Jimmy - Emre Mor - Adem

Donk konusunda açıkçası tereddütüm yok bu sezon oldukça kötü ama Andone için yapabilecek birşey yok yedekte Lemina olmalı Belhanda sakatlanırsa

Ben olsam Nakatomo ve Mariano yu oynatmam, katkıları sıfır ve zararları var, 3 lü defans yaparım yani Donk u defans a monte ederim orta sahayı daha kalabalık yaparım, yani nzonzi nin az önüne yada yanına Lemina yada Ömer i monte ederim, şikeciler saldırırsa nzonzi ve Ömer (Lemina) defansa girer 5 li defans olur hatta Seri ve Belhanda da basar, biz hücuma gidersek kalabalık gideriz

Bu Ersun Tudor a özenmiş sanırım. Tolga sol açık bekleniyor :asd:;D

Ekli dosyalar

• lightshot_1569585636.webp
    lightshot_1569585636.webp
    97,9 KB · Görüntüleme: 71
kOÇ'un cezası kaldırılmış. Bundan sonra yapılması gereken her fırsatta bu sicili bozuk kulüp, sicili bozuk başkan, sicili bozuk teknik ekip ve oyuncuları ve sicili bozuk federasyonun sicilleri hakkında açıklamalar yapmak olmalıdır. Hatta bu açıklamaları bizzat Fatih Terim yapmalıdır ki ceza verdiklerinde çifte standart iyice gün yüzüne çıksın.

Beklediğim kadro ;):giggle:(y)

Ekli dosyalar

• lightshot_1569587469.webp
    lightshot_1569587469.webp
    99,3 KB · Görüntüleme: 94
Belhanda beklenmiyor. Boşa yazmayalım.
Nzonzi Lemina Seri orta sahası olur.

Yarın sahada yenilip maç sonu masabaşı kararlarıyla dandik bir sebepten dolayı hükmen mağlup sayılma ihtimalimiz çok yüksek... :)

Geri
Üst Alt