- 18 Mayıs 2011
- 21.950
- 11.960
- 1.873
Gazlar konusunda geçer.... Hava sıcaklığı 20 C ve atmosfer basıncının 1 atm olduğu durum normal şartlar altında olarak tarif edilir.Ilk defa görüyorum bunu.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gazlar konusunda geçer.... Hava sıcaklığı 20 C ve atmosfer basıncının 1 atm olduğu durum normal şartlar altında olarak tarif edilir.Ilk defa görüyorum bunu.
sent via GSC
Ilk defa görüyorum bunu.
sent via GSC
Kimya dersinde de kullaniliyodu sanirim lisede tahtada gördüğümü hatirliyorumGazlar konusunda geçer.... Hava sıcaklığı 20 C ve atmosfer basıncının 1 atm olduğu durum normal şartlar altında olarak tarif edilir.
Evet olabilir. Kimya dersi olabilir üniversitede Akışkanlar dersinde falan da görmüş olabilirim.... Çoook eskidendi tabi...Kimya dersinde de kullaniliyodu sanirim lisede tahtada gördüğümü hatirliyorum![]()
Yok orasını biliyorum zaten standard conditions işte, üniversite de bunlarla geçti zamanım zatenNŞA. Sıcaklığın 0°C ve basıncın 1 atm olan durum.
Gazlar konusunda geçer.... Hava sıcaklığı 20 C ve atmosfer basıncının 1 atm olduğu durum normal şartlar altında olarak tarif edilir.
Standart condition hava sıcaklığının 20 C olduğu durum... Bizimki Normal condition.Yok orasını biliyorum zaten standard conditions işte, üniversite de bunlarla geçti zamanım zatenAlmanya da yaşıyorum ben ondan türkçe olarak hiç duymadım bugüne kadar.
sent via GSC
Her şeyi bilemezsin @Can BÜYÜKStandart condition hava sıcaklığının 20 C olduğu durum... Bizimki Normal condition.Bizde bir de oda şartları var. O da hava sıcaklığı 25 C olduğunda oluyor...
![]()
OmerBelhanda beklenmiyor. Boşa yazmayalım.
Nzonzi Lemina Seri orta sahası olur.
bomba br video gelecek herhalde
Bu tarz kudurtucu video için yol yapıyorlar kanımca
bu video için yol yapmaya gerek yok ki,ne küfür var ne hakaret maç görüntüleri paylaşılır ne var bunda
Ne yaklaşıyorYaklaşıyor yaklaşmakta olan