nerede kaldı ezeli rekabet
vallahi rezalet
billahi rezalet

Seri ve Andone tribüne giderse teknik heyetin artık art niyetli olduğunu düşünmeye başlayacağım.
andone fb defansına çok ters bi adam.hızlı ve sürekli hareketli,fb defansı ise ağır, 60tan sonra fb fiziken düşmeye başlar,o an andone girmesi lazım

Düzgün taraftarımız olsa çok rahat bi derbi maçı olur da gelen çekirdek çitlemeye, instaya hikaye atmaya geliyor o iç saha atmosferini yaşatamıyoruz

Düzgün taraftarımız olsa çok rahat bi derbi maçı olur da gelen çekirdek çitlemeye, instaya hikaye atmaya geliyor o iç saha atmosferini yaşatamıyoruz
o kadar para bayılıyo bi de hönkürsün mü hacı
uA bağırsın maç boyunca, beleş giriyolar.
kompozisyon için ayrıca para istemesini de biliyolar

Golcao

Kesinlike almamiz gereken bir 3 puan. Fazlasi degil. Bana gore artik derbi, ezeli rekabet diye bir sey kalmadi. Bunlarin pislik duzenine sadece sampiyonlar ligi bileti icin katlaniyorum. Seneye tekrar SL ye katilmak icin oynayalim, fb denen camia ile bir yarisin icinde olmayi zül sayarim.

1 haftadir icimde nedense cok kotu hisler var.. Ilk defa boyle oldum bunlara karsi bizim stadta. Su maci bi sag saglim atlatalim alkol komasina girecem.

Şu takıma ilk 20 dakikada bir tane atsak tarihi farka götürürüz. Ama büyük ihtimal gığıl gığıl başlayıp 20'de filan kornerden yiyip 70 dakika onu çıkartmaya çalışırız. Şu takım en azından hedef maçında baskılı, hırslı oynasın yav. Öyle uyuşuk bir futbolumuz var ki Vedatlı Fener'in gol ihtimali Falcaolu Galatasaray'dan fazla geliyor insanın gözüne.

Pek sevgili imparator fatih terim hocam, allah aşkına santraforu 70'ten sonra oyundan alma. İhtimal vermiyorum ama o kararları yardımcı hocalar alıyorsa '' santraforu çıkarmayın lan '' şeklinde ikaz et, teşekkürler.

Şu takıma ilk 20 dakikada bir tane atsak tarihi farka götürürüz. Ama büyük ihtimal gığıl gığıl başlayıp 20'de filan kornerden yiyip 70 dakika onu çıkartmaya çalışırız. Şu takım en azından hedef maçında baskılı, hırslı oynasın yav. Öyle uyuşuk bir futbolumuz var ki Vedatlı Fener'in gol ihtimali Falcaolu Galatasaray'dan fazla geliyor insanın gözüne.
Ne tarihi farkı renktaş. Gol atınca direk geriye yaslanan bir takımız.

Saldıramayan takim tarihi fark atamaz.

sent via GSC

Şimdi geçen seneki maçın özetini izledim. Bu hakemlerle tabi 5 senedir yenemezsin. İlk golleri o golden sonra aynısını 10-15 defa daha gördüğüm ama hiçbirine penaltı verilmeyen bir eyyam. İkincisi ise taç bizimken onlara veren bir hakem + Linnes ve Belhanda'nın konsantre olmamasıylan atılan bir gol. Bunlara kadar da uzaktan şutlar harici pozisyonları yok.

Ne tarihi farkı renktaş. Gol atınca direk geriye yaslanan bir takımız.

Saldıramayan takim tarihi fark atamaz.

sent via GSC

Fener'in savunması bizden fecaat olduğu için ilk golü atarsak arkada müthiş alan buluruz. Kendi sahasında Ankaragücü'ne karşı kontrollü önde oynamayı beceremeyen takım derbi deplasmanında gol atmak zorunda durumuna düşerse hallaç pamuğuna döner. Ama biz dandik Trabzon'un kendi sahasında ilk 20 dakikada bize yaptığı baskının ne kadarını yapabiliriz, yine uyuşuk başlayıp kötü Fener'i maça ortak eder ve puana inandırır mıyız, senin dediğin gibi gol atarsak bir tane yiyene kadar kendi yarı sahamıza kapanır mıyız bilemiyorum. Normal şartlarda iki takımın kadro kalitesi arasında hakikaten korkunç fark var. Fener bizi şu tarz kadro dezavantajlarıyla yakaladığında Hagi'nin döneminde aldığımız Kadıköy beraberliğini bile göremiyorduk hatırlarsan. Ama terazinin bu tarafında biz olunca ne yaparız kestirmek zor, hele geçen sene Arena'ya teknik direktörsüz gelen Fener'e 2-0'dan az daha maçı verecek bir oyun oynadıktan sonra daha da zor. İnşallah 2011-12'deki 3-1'lik maç gibi olur da o maçta yapamadığımız tarihi farkı yarın akşam yaparız. PSG maçı için de güzel gövde gösterisi olur. Rütbemiz farklıysa göstereceğimiz gün bugündür, lafta söylemeyle iş bitmiyor.

Geri
Üst Alt