Erken gol atarsak ezer geceriz ama tahminen herzaman oldu gibi sikici bir mac olacak

Cüneyt Çakır berabere bitmezse iki takımdan biri tarafından saldırıya uğrayacaktır bu yüzden beraberlik için her şeyi yapacak. Dominant ve konsantre bir oyun bizim için anahtar. Mıy mıy oynarsak geçmiş olsun. Az önce forumda birinin yazdığı ve Erman T.nin de bahsettiği Alanya maçının durumunun açıklanmaması da şüphe uyandırıcı.

Geçen yılki gibi berabereler olursa yine 2 puanı kaybeden takımın hışmına uğrar.

O jailson denen korkak bu sene de bir ortalığı karıştırmaya çalışsın bakalım Luyindama onu sahadan çıkarıyor mu ?

Evet. Fenerin...

ags.webp

ölüm kalım maçı.bu maçı kazanırsak psikolojik üstünlük kurarız yalı çocuğuna karşı.olası yenilgide tepetaklak gideriz fatih terim işlerin boka saracağını görünce istifa edip tüyer!

inşallah sadece galibiyet değil oyun olarak da eze eze yeneriz şu ibneleri.

ben realist bakıyorum bu maça, o yüzden rakipten değil, kendi takımımın formsuzluğundan çekiniyorum. yani bugün karşımızda değil fener, yozgatspor olsa yine de pek olumlu bakamazdım. bunun yanısıra hakem cüney çakır, eyyamın kralını yapar maçı en kötü berabere bitirmek için, varda zaten hasta fenerli koray gençerler olacak. tek avuntumuz maçın sahamızda olacak olması. umuyorum futbol şansı bu sefer yanımızda olur.

Geri
Üst Alt