Agresif futbol istiyorum sert her yerde bizim futbolcularımız olmalı Top fenere geçtiğinde ıslık,kıyamet tepki olmalı artık elinde telefon olan seyirci sinir ediyor beni Tek yapmamız gereken ceza sahasında topu falcao'ya atmak bu kadar basit.

Fener’in gücü 55ten itibaren bitiyor çünkü maxi kruse ve Rodrigez oyundan düşüyor ve fb doğal olarak beynen bitiriyor bu dakika kadar gol ve gol atarsak oyun bu dakikadan sonra farka bile gider

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzun zamandır büyük maçlarda formsuz olan taraftarın da kendine geleceği bir maç olur umarım.

Fener’in gücü 55ten itibaren bitiyor çünkü maxi kruse ve Rodrigez oyundan düşüyor ve fb doğal olarak beynen bitiriyor bu dakika kadar gol ve gol atarsak oyun bu dakikadan sonra farka bile gider

Bizim gamsızlar ordusu mu fark yapacak

Benim bugün işim var, izleyemeyebilirim maçı. Dilekçe falan yazsak yarına erteletme durumumuz var mı?

Saplayacağız

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derbi maçlarında önemli olan 3 puandır. Güzel futbol, farklı skor beklemek hayal kırıklığı ile sonuçlanıyor genelde. Çok zor maç olacak. Ama zorluk rakipten değil takımın oturmaması, hocanın kenarda olmayışı ve sezonun geri kalanı için belirleyici olması.

Gelijorum
IMG-20190928-WA0001.webp

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şöyle nasıl olur ?

-------------------------------------------Muslera------------------------------------------

Mariano-----------------Luyındama----------------------Donk----------------Nagatomo

--------------------------Nzonzi--------------------------Lemina/Ömer--------------------------

--------------Feghouli/Emre------------------------------------------------------Babel---------

---------------------------------Andone--------------Falcao-------------------------------

Geri
Üst Alt