teknik, taktik, strateji falan bir yere kadar.fener maçlarında tek istediğim şansın yanımızda olması.
fenerin her maçımızda pozisyon yokken attığı şans gollerinden bıktım artık.

Ulan cok nadirdir böyle kafam rahat derbi bekledigim
Herkeste kazanacagiz havasi hakim
Cevremde olumsuz konusan yok neredeyse

Andone ilk 11'de olmaliydi, Omer de olmali. Bir kac tempo yapan adam olmali sahada.

su fenerin kadrosu sacma sapan bir kadro.onde basacaksin onde oynatacaksin donen toplari alacaksin.

golu attigimizda geri cekilirsek yine golu yeriz. bu takim anca barcelonaya citiye parise gomulerek oynayabilir. o da zorunluluktan

Galatasaray 1-3 Fenerbahçe

goller: babel-zanka-muric-krause

Bence orta sahayı Nzonzi-Ömer-Seri yapacaktır geçen haftaki gibi.Belhanda ve Andone yedek olur Donk-Lemina dışarda kalır.Lemina kondisyon ve mental olarak hazır olsa direk yazarsın kadroya böyle maçlarda tam aradığımız adam aslında ama daha o kadar hazır durumda değil.Şu Babel de mutlaka çizgiye inmeli.Karşısında Ozan olacak bek olmayıp mecburiyetten orda olan bi adam olduğundan dolayı işlemek lazım o bölgeyi.

Valla donk dışında kimi kadro dışı bıraksa hoca eleştirenler olacak. Ben olsam marianoyu kadrodışı bırakırdım. Şu an şener >mariano bence. Ama bunuda eleştiren olur. Seri, lemina, andone hepsi dinamik değerli oyuncular. Hocanın işi zor. Belhanda olmasa iyiydi sanki :)

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kim disarda kaliyosa kalsin ama su maci alsinlar

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt