En büyük zaafımız beklerimiz ama onları zorlayabilecek süratli oyuncuları sakat bu büyük avantaj. En büyük zaafları savunmadan topla çıkmayı hayatta beceremeyecek adamlara sahip olmalarına rağmen ısrarla denemeleri. Ama bizde de önde rakibi hataya zorlayacak kimse yok malesef. Babel veya Falcao şapkadan tavşan çıkaramazsa 0-0 biter bu maç.

fifada oynatiyorum maci bakalim ne cikacak

Yenmeliyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener taraftarını çeken Aspor ekibine, a haber bunlar diye s.ktir çektiler canlı yayında, bize saldırıyorlar diye yayını kestiler hahah

Nando
Mari-Boss-Marcao-Yuto
-------------Nzonzi
Soso--Seri---Ömer---Andone
---------El Tigre

Andone İlk 18de olmalı kesinlikle.

Geriye düşersek ikinci devrede oyuna girmeli falcaonun yanına.

Maçı çevire biliriz hatta baskıyı kura bilirsek çift forvet ile

alanya - fener maçı kararının bu zamana kadar açıklanmamasının izahı olamaz arkadaş . hiç hayra alamet değil. bu maçın sonucuna göre karar verecekler belli oldu.

biz alırsak kesin tekrar kararı çıkacak. buraya yazıyorum ;)

su altay sacma sapan kaleci lan. ne akar ne kokar bu cocuk. yan top zayif. elinden top kaciriyor. suna gol atamamak salaklik gibi geliyor bana. sut cekip bunun basinda olmak lazim

Gelen son bilgilere göre Galatasaray-Fenerbahçe derbisi bugün saat 20.00'de Hashieh TV'den şifresiz yayınlanacak. Kanal için futbolseverlerden gelen tek şikayet, görüntülerin İnternetten alındığı için kalitesiz olması.

Frekans Bilgileri şöyle:
Hotbird13°E - 12150 V 27500
Yahsat52.5°E - 11843 V 27500

Mac oncesi ufak stres atalım

#freeMurhan #freeSinanimBilgin

Gelen son bilgilere göre Galatasaray-Fenerbahçe derbisi bugün saat 20.00'de Hashieh TV'den şifresiz yayınlanacak. Kanal için futbolseverlerden gelen tek şikayet, görüntülerin İnternetten alındığı için kalitesiz olması.

Frekans Bilgileri şöyle:
Selcuksporttan mi alıyor goruntuyu

tewıtra girdim
şinanay yavrum tt şu an
bi baktım
bize sövüyorlar
olay nedir

Selcuksporttan mi alıyor goruntuyu

Bilmiyom reyis hiç denemedim

Oradan alıyorsa izleyemeyen rdaşlarımız için güzel bir alternatif

Frekans Bilgileri şöyle:
13 e ne oluyor la

alanya - fener maçı kararının bu zamana kadar açıklanmamasının izahı olamaz arkadaş . hiç hayra alamet değil. bu maçın sonucuna göre karar verecekler belli oldu.

biz alırsak kesin tekrar kararı çıkacak. buraya yazıyorum ;)

Artık o kadar yüzsükler ki yenilsek bile tekrar ettirirler o maçı. Nasılsa itiraz eden yönetimiz yok.

Fb yi hanimiz eyleyecegiz hayirlisiyla
20190928_163302.webp

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Frekans Bilgileri şöyle:
bu haşhaşi tv nerenin kanalı

Geri
Üst Alt