ana hedef yenilmemek olmalı.

aramızda büyük bir puan farkı yok. galibiyet mecburiyeti ile oynamak panik yaptırır.

beraberlik kötü sonuç değil.

kasımpaşaya bile zor gol attık

kendinizi kandırmayın tolga-ozan-emre-gustavo gibi bir orta saha kurgusu olan takıma karşı pozisyona zor gireriz, onlar da zor girer tabi

0-0 berabere biterse şükredelim

Bence tam tersi arkaya atılacak toplardan çok ablukaya almalıyız uzaktan zımba gibi şutlar çıkarmalıyız kenardan orta açmalıyız dönen topları toplayıp tekrar set hücumlarına devam etmeliyiz arkaya oynarsak hata bekleriz ayağa oynarsak konsatrasyonu yüksek babel falcao feghouli hücum hattı parçalar

Ne arkaya topu ne zımba gibi şutu 3 tane isabetli şut 2 tane arkaya top atsak başarı tadsız tuzsuz paso faullerle duran bir derbi olucak sonuç beraberlik.

Çift forvet oynarsak ümitli olurum bu maçta.Hocadan bi süpriz bekliyorum.Takıma güveniyorum havasında klasik 11 le çıkarsak işimizin nedense zor olacağanı düşünüyorum.Şaşırt bizi hoca.Farklı bi kadro çıkar.Andone Falcao yap.Yaslanalım arkamıza rahat bi galibiyet izleyelim.

ana hedef yenilmemek olmalı.

aramızda büyük bir puan farkı yok. galibiyet mecburiyeti ile oynamak panik yaptırır.

beraberlik kötü sonuç değil.

kasımpaşaya bile zor gol attık

kendinizi kandırmayın tolga-ozan-emre-gustavo gibi bir orta saha kurgusu olan takıma karşı pozisyona zor gireriz, onlar da zor girer tabi

0-0 berabere biterse şükredelim

Ne diyonuz.Bugun yenemezsek haftaya puan farki 5 olur

Ana hedef maglubiyet olmalı.Fener gibi kadrosu olan takimi dünya görmedi daha.Ronaldo muric mi desen ronaldo diyenin aklından süphe duyarim.Orta sahasi gustavo emre tolga olan takim la oynuyorsan hatta ana hedef az farklı maglubiyet olmalıdır.

Gençleri yeneriz bence o maçtan sonra yine milli ara var

Dönüşü neyse ki içeride oynayacağız deplasman olsa yine puan kaybıydı

Bugun yenemezsek Psg'ye de yenilir.Buyuk bir buhrana gireriz.Gencler de Ts deplasmaninda 1 puan alip,lider Alanya'ya ilk puan kaybini yasatti 2 haftada.Sakat mac o da.Gerci 3-4 deplasman disinda hangi deplasman sakat degil ki

Ne arkaya topu ne zımba gibi şutu 3 tane isabetli şut 2 tane arkaya top atsak başarı tadsız tuzsuz paso faullerle duran bir derbi olucak sonuç beraberlik.
Dayanamazlar, Fatih hocayla ilk defa eksik olmadan tam kadroyuz sanki içimden bir ses 2011-12 provasına başlıyor gibi hissediyorum. Fener pas oyunu oynamaya çalışacak çünkü hızlı oyunlarla ileri çıkamaz aynı şekilde defans arkasına atsa hızlı bir santraforları yok tek şansları pas yapmak biz de şok preslerle topu kapıp rakibi hazırlıksız yakalama ihtimalimiz baya fazla diye düşünüyorum.

Bir de tribünler normalde uyuma ihtimaline karşı Emre var 2-3 hakeme yapacağı hareketle tüm stad daha da agresif tribün yapmaya başlar tüm avantaj elimizde kadro kalite farkı dağlar kadar fark var hakem durdurmaya çalışsa bile duran toplarda Nzonzi, Luyindama, Falcao, Babel gibi uzun adamlar da var her şekilde dayanamazlar

Geri
Üst Alt