mutlaka gol bulmamız lazım.

gol yemeden bitirebileceğimizi sanmıyorum.

Ortada gecen bir mac, hataya yer yok
Iki taraf da tehlike olusturdu
Bizimkile daha netti
Ozellikle defans arkasina atilan 2 top ikisi de tehlike oldu
Kenarda gorebilecek hoca varsa cok kolay gol atilir aslinda
fenerin sag tarafta maden var ama babel iyi degerlendiremiyor bence
Naganin bindirmelerine cevap vermesi gerekir

Emrenin belhandaya yaptigi kesinlikle fauldu, cucu yedi tehlikeli yerden faulumuzu

Kötü vs kötü devre arası 0-0

Babel çok kötü gerçekten.

Fegholi kötümü bilemedim çünkü pek görmedim.

Bu bekler değişmeli kesinlikle seneye.

Lemina fena değildi. Nzonsi kral.

Falcao ya top gelmiyor pek... ne yapsın yani.

Belhanda İyi değil ama kötü de diyemem.

En büyük sorunumuz bence Babel üzerinden hücum oyunumuzu kurmamız. Oda kötü olunca sonuç normal oluyor. Babel bu vasat oyununda ısrar edip hocada bu sevdadan vaz geçmezse maçı geç , sampionluk gider.

Hakem ..... İnce ince Fener'e çalıştı.

Forvetin Falcao olsa ne olacak. Kanatların ve 10 numaran yetersiz olduğu surece forvete kimi koyarsan koy pozisyon bulamazsın.

Fatih Terim otursun biraz taktik çalışsın.Şu takımın haline bak 1 tane adam akıllı bi organizasyonumuz yok.Tam fenerin istediği gibi yavaş top oynanıyo.Önde baskı yapıyolar ve bizi top kaybına zorluyolar.Şansımız Garry ve Moses gibi hızlı adamları sakat yoksa kesin gol bulurlardı.Şu Galatasaraya şu kadar kötü top oynatmak büyük başarı bence.Sokaktan geçen birine yönettirsek şu takımı bu kadar oynatır zaten o da.

Bizim eksiğimizin dinamizm olduğunu göremeyip de andone ve seri gibi adamları tribüne yollayan adama ne denir bilmiyorum. Feghoulinin leşin leşi olduğunu kaç haftadır görüyoruz ama bizim teknik ekip neyin ısrarında hala anlamış değilim. Ben umutsuzum beyler bu fener bize duran toptan veya karambolden bir tane kitler alır maçı benden demesi

fb leş gibi, garry nin eksiğini hissediyorlar. bunlar bu oyunla ve hakemler ile yukarı oynarlar.

Bize gelirsek son 20 dk iyiydik ama Babel yerine Andone olsa net 1 gol atmıştık hatta 2 de gelirdi. Çünkü fb baskıyı hiç kaldıramıyor anında hata yapıyorlar ayrıca 2-3 pasla tamamen düştüler ataklarda.
Evet çok top eziyor ama Babel'in indirdiği topları Andone'nin alabileceğini sanmıyorum.

Geri
Üst Alt