Aslında sorun şu. Babel den yedek oyuncu olarak mühtiş katkı alabilirdik, ama bizimkiler planlamayı çok kötü yaparak ilk 11 olarak düşünerek transfer etti.

2,5 vereceğiz bu adama hem de 3 sene. Yazık günah yav.

sent via GSC

Andone yedeklerde olsa Babel, Feghouli, Belhanda'dan birini çıkarıp 4-4-2'ye dönerdik. Niye alınmadı ki kadroya?

Diagne’nin suçu neydi? Detaylıca tartışılacak bir konu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feghouli ve Babel canlanması lazım kanatlar işlemiyor Falcao etkisiz haliyle

Şu fenerbahce bile organize ataklar geliştirebiliyor. Bizim organize bir atağımız yok.

301020171049367744596.jpg

Affet hocam!

O kadar transfer yapıldı hala oyunu belhanda denen yeteneksiz kuruyor. E neden o kadar para harcadınız o zaman ?

Babel de buyuk hayal kirikligi yasiyorum. Performansi rezil otesi.

Her macta Onyekuruyu daha cok ozliycem belli oldu.

Tek guzel sey lemina. Bize gelene kadar 2019 yilinda toplam 1 mac yapmis adam gercekten herseyini veriyor.

Takım inanılmaz kötü. Bu nasıl kadro planlaması? 1 tane hızlı adamın yok, rakibi tehdit edemiyorsun kontra ile. Futbol yürekle ruhla falan oynanmıyor anlayın artık şunu. Mücadele(Work rate), doğru kadro planlama ve oyuncular, doğru taktik ile iyi oynarsın. Psg bu takıma en az 4 atar kusura bakmayın. Bugün rodrigues ve moses da olsa ileri çıktığımız anda golü yerdik.

Feg’in bu maçta çıkartılacağını zannetmiyorum. Babel’i çıkartıp Ömer’i sola, Belhanda’yı çıkartıp Emre’yi sağa alabiliriz. Feg’te fw arkasına geçer

İleride pas istasyonu olan orta sahamız yok.Bu çok kritik bir durum...Seri bunu iyi yapıyordu.

yazık bu takıma. Babel denen herife nedir bu şımarıklık yok instagramı hacklemeler falan şovmenlik yaptığımız sürece burnumuz boktan çıkmaz.
İnstagramda gezeceğine kaleyi 2 kere gördüğünde şut çekse şu an 2-0dı maç.
Sana pas verdiyen kimse ona ayrı laflar hazırladım, kalenin içinde ne pası lan yeter artık şu mallığı bırakın

Ilk yari resmen cöpe attik biz mi deplasmanda oynuyoruz fener mi belli degil. Kanatlarimiz okadar yavas ki atak yapamiyoruz falcao da bu sekilde hic topla bulusamiyor. Andone keske yedek otursaydi ikinci yari girirdi. O olmadina görw girmesi gereken mutlaka emre mor olmali

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

berbat 2 takım var sahada
biraz daha az berbat olan kazanacak gibi. golü atan eğer geç atarsa alır maçı.

yine de ben beraberlik diyorum hala. maçtan önce 1 1 demiştim ama iki takımında yürümeye hali yok. o yüzden 0 0biter gibi

Geri
Üst Alt